Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Stabilan a régiós “A” csoportban

Korosztály:

Fiú serdülő (U14)

Csoport:

Regionális bajnokság

Forduló:

2. forduló

Helyszín:

Sopron

Dátum:

2021-02-06

Csapatok:

DKKA Bikák – Soproni SI

Eredmény:

48 : 38

Negyedek:

8 : 17, 16 : 7, 14 : 5, 10 : 9

Edzői értékelés:

Sok jót nem könnyű mondani a mérkőzésről, hacsak nem azt, hogy mínusz 10-ről sikerült viszonylag könnyen felállni és rátenni ugyanennyit. Egy ilyen kis pontú mérkőzésnél ez különösen sok munkát igényelt, de összehozták a fiúk. Sajnos láthatóan gyorsabb volt, a velünk egy idős ellenfél, ami nem jó hír hosszútávra nézve, de amikor okosan játszottunk és fegyelmezetten védekeztünk, ebből nem volt gond.

Pontszerzők:

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hunu14r/hunu14r_274

   

Csapatok:

DKKA Bikák – Soproni Tigrisek

Eredmény:

46 : 90

Negyedek:

6 : 33, 9 : 14, 8 : 33, 12 : 18

Edzői értékelés:

Ellenfelünk adminisztratív hibája az év elején (az országos főtáblán lenne a helyük), rányomja bélyegét sajnos a régiós bajnokságra is. Minden csapatnak csupán a tisztes helytállás és a komolyabb sérülések elkerülése lehet célja a sebességben, súlyban, magasságban, már-már kadett csapatra emlékeztető ellenféllel szemben.

Nekünk másodszor is sikerült, bár az első negyed hozzáállása nem volt túl bátor, és egy reméljük nem túl súlyos sérülést is szenvedtünk, utána oda tették magukat a fiúk és ügyes játékkal becsülettel küzdöttek. Szinte csak elkerülhetetlen kosarakat kaptunk, de nagyon szép kosarakat dobtunk. Mindenki kapott elég játékidőt és élt is vele.

Pontszerzők:

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hunu14r/hunu14r_276

   

Edző:

Nagy Tamás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük