Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Ismét nyári tábort szervezünk

Hagyományainkhoz híven idén sem maradhat el nyári táborunk. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vezetése a tavalyihoz hasonló elvek mentén ismét megtartja agárdi nyári táborát, és sikerült megállapodni a tankerülettel, hogy iskolai, napközis táborokat is tarthassunk.

Június 21-26. között várják edzőink az U14-U16-U18-as korosztályban kosárlabdázókat az agárdi, VVSI Sportszállóba. A gyermekek elszállásolása két-, illetve háromágyas szobákban történhet, így a lehető legkisebbre csökkenthetjük a kockázatokat. Természetesen a tábor teljes ideje alatt, edzőink a DKKA eddig érvényben lévő járványügyi protokollja szerint tartják az edzéseket.

A VVSI tábor díja 60.000 Ft/fő, mely tartalmazza a VVSI Sporthotelben való szállást öt éjszakára, napi háromszori étkezést, napi két edzést, valamint tábori pólókat.

Június 21-25-ig, valamint június 28-tól július 2-ig napközis nyári táboraink is várják a kisebbeket! Kisiskolások, 7-8 évesektől az U11-U12-esek jelentkezhetnek, valamint 14 év alatti lányok  az alábbiak szerint jöhetnek táborainkba:

Szigetvári Zoltán, Tiringer László – Tóvárosi Általános Iskola (U11, U12)

Mányoky Fanni, Török Zsófia – Bory Jenő Általános Iskola (U14 lányok)

Nagy Krisztina – Kossuth Lajos Általános Iskola (7-8-9 évesek)

A napközis tábor díja 22.500 Ft/fő/hét, mely tartalmaz napi egyszeri étkezést, napi két edzést, valamint tábori pólót.

A táborok díját Alapítványunk bankszámlájára történő utalással lehet fizetni, a közlemény rovatban feltüntetve a játékos korosztályát, nevét és a tábor helyszínét:

Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány

Bankszámlaszám:

58600362-11214702

Duna Takarék Bank Zrt

Közlemény:

Példa Petra U18 lány VVSI

Példa Pál U12 fiú Tóvárosi

A járványügyi helyzetre való tekintettel, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia fenntartja magának a nyári táborra kapcsolatos esetleges változtatások jogát.

Bármilyen kérdéssel forduljatok bizalommal edzőinkhez, valamint írhattok az info@davidkornelakademia.com e-mail címre!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com