Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

DKKA Cougars – DKKA Bulls 92:84

Korosztály: Fiú serdülő (U14)
Csoport: Alapszakasz
Forduló: 3. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Terem: Tóvárosi Általános Iskola
Dátum: 2019-11-16
Csapatok: DKKA Cougars – DKKA Bulls
Eredmény: 94 : 82
Negyedek: 21 : 19, 20 : 25, 24 : 15, 29 : 23
Edzői értékelés: Blahó Barnabás (Bulls):

Jó hangulat és hatalmas küzdés jellemezte a házi csatát. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott ellépni a másiktól.

Jól küzdöttünk, hajtottunk, de a második félidőben kijött a csapatok közti fizikális különbség. Jól játszottunk, de ezt a hátrányunkat nem tudtuk eltüntetni.

Ács Péter (Cougars):

Akadémiai házi rangadó a feljutásért…hatalmas lendülettel, nagyon motiváltan kezdett ellenfelünk. Nehezen vettük fel a meccs ritmusát, az

adódó lehetőségeinkkel pedig rosszul gazdálkodtunk. Hiába volt fizikai fölényünk, nem tudtunk vele mit kezdeni az első félidőben.

A folytatásban aztán kicsit feljavultunk védekezésben, és néhány gyorsindítással előnybe tudtunk kerülni. Sajnos a helyzetkihasználásunk továbbra is gyenge volt és bizony a lepattanókat sem úgy gyűjtöttük be, ahogy kellett volna.

A negyedik negyed közepére sikerült komolyabb előnyt kiharcolnunk, de a végére megint könnyelműen gazdálkodtunk vele. Összefoglalva: 2 győzelem, feljutás…hatalmas gratuláció a fiúknak, immáron 6. győzelmünket szereztük, 3. csoportunkat nyertük meg. Az ellenfelek egyre erősebbek, remélem mi is egyre jobbak leszünk…gratulálok mindkét csapatunknak, remek küzdelem volt!

A Bulls tagjai:
Játékos nevePontszám
Sziklási Szabolcs17
Sándor Döme15/3
Király Attila12
Márton Benedek12
Bócz Marcell8
A Cougars tagjai:
Játékos nevePontszám
Molnár Péter25
Hüll Marcell Tamás21
Zsilovics Zsombor16
Taller Mátyás12
Gyöngyösi Kevin8
Kocsis Márk Csanád6
Kinorányi Bálint4
Szántó Miklós2
Jankovics Bence
Varga Csongor
Repka Roland
Vitéz Botond