Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Soproni Tigrisek – Dávid Kornél KA Bulls 83:52

Korosztály:

Fiú kadett (U16)

Csoport:

Regionális bajnokság

Forduló:

5. forduló

Helyszín:

Sopron

Dátum:

2021-01-06

Csapatok:

Soproni Tigrisek – Dávid Kornél KA Bulls

Eredmény:

83 : 52

Negyedek:

18 : 18, 19 : 13, 25 : 9, 21 : 12

Hosszabbítás:

0 : 0

Edzői értékelés:

Az 5.mérkőzésünket játszottuk az idei bajnokságban. Ha visszanézünk az első, Falco elleni találkozóra, és a mostani Soproni Tigrisek elleni mérkőzésre megfigyelhető, nagyon szépen fejlődünk. Mint a reggeli edzéseken, mint a délutáni foglalkozásokon nyújtott munka beigazolódni látszik. Bátrabbak, keményebbek, kreatívabbak vagyunk mérkőzésről mérkőzésre.

Az első félidőben az idei szezon legjobb játékát hoztuk, a csapat minden tagja hasznosan hozzátett a csapat munkájához. Volt, aki támadásban volt kiemelkedő, volt aki az ellenfél legjobb játékosának őrzésében nyújtott szép teljesítményt.

Aztán a félidőben valami ezen a mérkőzésen is megakadt, ahogy az elmúlt 4 mérkőzésen. Dadogtak a labdát, pontatlan átadások, koncentráció hiány a befejezéseknél és gyengébb védekezés jellemezte játékunkat. Amit az első félidőben nagyon jól csináltunk, most nem működött.

A 45%-os büntetőzés nagyon gyenge, valamint a 16 faultunkat is kevésnek érzem. A 3.negyedben 3 faultunk volt, ami a 25-9-es negyedhez képest nagyon kevés. A faultok taktikus használatát még tanulnunk kell.

Nincs miért szégyenkezni, feladatunk, hogy akár mentális, akár élettani problémáról legyen is szó, megtaláljuk rá a megfelelő megoldást. Csak így tudunk 4.negyeden keresztül pontosan, összeszedetten játszani, mely a győzelem elengedhetetlen része.

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Szalczgruber Zsolt

4

Balogh Ádám

0

Darabont Bálint

0

Kardos Krisztián

6

Kulifai Olivér

1

Guttmann Benedek

12

Rigó Barnabás

0

Roszel István

6

Mayer Milán

0

Szaniszló Bence

2

Denk Marcell

21

Edző:

Novák Bence és Horváth Richárd

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com