Tehetségeket keres a DKKA

Megkezdődött az iskolaszezon, valamint ezzel párhuzamosan az utánpótlás kosarasok szezonja is. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia sportolói létszáma örvendetesen emelkedik, szeptembertől 34 csoport indul a különböző korosztályokban. A legfiatalabbak a kenguruk, a legidősebbek pedig a 21 éven aluli bajnokságban szereplők.

A DKKA edzői ezúttal elsősorban a 2003. január 1. után született fiúk és lányok jelentkezését várják, a kosarazni vágyó fiúk a Kossuth Általános Iskolában, hétfőn és szerdán, 18.30-tól 20 óráig, pénteken 17-től 18.30-ig ismerkedhetnek a palánkok világával.

A 2003. január 1. után született lányok a Bory Jenő (Tolnai Utcai) Általános Iskolában kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken 15.30-tól 17 óráig adhatnak számot rátermettségükről.

A 2004-ben, 2005-ben és 2006-ban születettek pedig hétfőn, csütörtökön és pénteken, 17 és 18 óra között, a Tóvárosi Általános Iskolában vehetnek részt a DKKA edzői által vezényelt foglalkozásokon.

–        A toborzással a célunk egyértelmű, a jelenlegi, jelentős létszámot tovább bővíteni, hogy még szélesebb alapokon építhessük tovább utánpótlás nevelő műhelyünket – mondta Peresztegi Nagy Ákos, az akadémia férfi szakágának vezetője.