3 győzelem 3. helyet ért a Süni Kupán

Korosztály:

Gyermek (U12)

Csoport:

Felkészülési mérkőzés

Helyszín:

Dunaújváros Széchenyi István Gimnázium

Dátum:

2018-02-17

Csapatok:

DKKA Rókák – Gödöllői SK

Eredmény:

74 : 18

Negyedek:

22 : 4, 8 : 2, 13 : 3, 21 : 3

Edzői értékelés:

Igazi csapatként ( ami az egész tornára jellemző volt amúgy ), egymást jól megjátszva megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy szinte mindenki dobott pontot! Lena Donnard és Keller Dóri lett a pontkirály, de nagyon harcosan védekeztek a többiek, hozzásegítve a csapatot a győzelemhez. Németh Anikó mindhárom mérkőzésen szépen felhozva a labdát, remek asszisztokat adott, Dalma-Zoé pedig besegített a védekezésben a többieknek és szépen szedték a lepattanót-mondjuk rajtuk kívül sajnos más nem..! jázmin nagyon harciasan fogta az emberét, szerintem labdához sem érhetett..

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Lena Donnard

17

Keller Dóri

10

Berey Dalma

9

Németh Anikó

9

Azurák Adél

8

Zeller Adrienn

6

Nagy Lia

5

Béres Zsófia

5

Szaniszló Gréta

4

   

Csapatok:

DKKA Rókák – Gödi Sasok

Eredmény:

56 : 52

Negyedek:

8 : 15, 23 : 10, 11 : 12, 8 : 8

Edzői értékelés:

A torna legszorosabb mérkőzése volt számunkra, ahol bár pont szerint nyertünk, de a torna szabályai szerint vesztettünk.Ezen múlt, hogy döntőt tudunk-e játszani. Sajnos,nem sikerült, 1 ponton múlt… De a lányok küzdelemből 5-ösre vizsgáztak ( a szülőkkel együtt). Kiemelkedőt nyújtott Nagy Lia, mind védekezésben,mind támadásban. Azurák Adél is brillirozott támadásban, Németh Anikó és Léna Donnard szépen irányította az ötösét,ziccert nem hibáztak szinte! Zeller Adrika pedig lopkodta a labdát az ellenféltől…

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Nagy Lia

14

Németh Anikó

11

Zeller Adrienn

6

Keller Dóra

5

Szaniszló Gréta

5

Lena Donnard

5

Berey Dalma

4

Tóth Zoé

1

Dátum:

2018-02-18

Csapatok:

DKKA Rókák – Dunaújvárosi Sárkányok

Eredmény:

93 : 33

Negyedek:

42 : 0, 8 : 8, 22 : 4, 15 : 16

Edzői értékelés:

A bronzmérkőzés egyes negyedei újra nagy izgalmakat hoztak, itt sokat nyomott a latban, hogy a végén a büntetőket jobban dobtuk ( eggyel:) ). A nagy izgalom pontatlanságokhoz, rossz döntésekhez vezetett a lányoknál, de még rutint kell szereznünk ahhoz, hogy a végjátékot kiélezett helyzetben is viszonylag higgadtan, ésszel oldjuk meg. Sajnos nekem sem maradt már időm, hogy kikérhessem az utolsó fél percben, így nem tudtam elmondani a nagy hangzavarban a lányoknak, mit csináljanak..De,minden jó, ha jó a vége!

Köszönjük Muhadri Arbenitának, hogy beugrott segíteni,-hiszen a Dunaújvárosban anyányi méretű lányok is voltak-és hogy végig szurkolt a csapatnak a két nap alatt a kispadról is!! Béres Zsófika hatalmasat védekezett, annyi labdát szerzett, mint egész évben összesen, pedig nem jutott neki könnyű ellenfél.. Szaniszló Gréta remekül helyezkedett, eredményesen értékesítette a támadó lepattanóit, Léna-Nita szuperül megjátszotta egymást, Anikó-Adri-Dóri az összes szerzett labdát bátran vezetve szerzett kosarat, Zoé pedig szedte a lepattanókat. Nagyon örülök, hogy ezen a tornán az U11-esek mérkőzésrutint szerezhettek, azok az U12-esek pedig, akik keveset játszottak eddig, most bebizonyíthatták, mennyire rátermettek, ha nekik kell megoldani a helyzeteket, ha nem számíthatnak másra. Az edzésen tanult befutás, passz, továbbfutásból ugyan semmit nem oldottunk meg, inkább izomból-lendületből, de ez is bejött:)

Gratulálok a lányoknak és nagy köszönet a szülőknek a fair szurkolásért és a sok támogatásért!!

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Muhadri Arbenita

27

Zeller Adrienn

15

Lena Donnard

10

Szaniszló Gréta

10

Azurák Adél

9

Béres Zsófia

7

Németh Anikó

5

Keller Dóra

5

Ritter Jázmin

2

Nagy Lia

1

   

Edző:

Nagy Krisztina