DKKA logo

8 percet késtünk a döntőben…

Korosztály: Kenguru (U11)
Csoport: Régiós jamboree
Forduló: 8. forduló
Helyszín: Kaposvár
Dátum: 2018-05-06
Csapatok: DKKA Ördögök – KASI „A”
Eredmény: 68 : 65
Negyedek: 15 : 12, 12 : 16, Büntetők: 7 : 9, 22 : 13, 12 : 15
Edzői értékelés: Régiós döntő….két mérkőzés az évad végére, a két, talán legfontosabb mérkőzés. Sajnos az elmúlt forduló betlije miatt Kaposváron kellett volna kivívni az országos jamboreen való részvételt.

Első állomás a hazai csapat volt. Kétórás buszozás után, egy rendkívül motivált, eddig számunkra ismeretlen ellenféllel találkoztunk, akik a hazai pálya minden előnyét élvezve játszhattak. Végig igen küzdelmes, kiegyensúlyozott, rendkívül izgalmas véghajrát hozó mérkőzésen sikerült kiharcolni a döntőbe jutást.

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Sziklási Szabolcs 16
Csizmadia Botond 11
Forgács Ádám 5
Mészáros Gergő 2
Martin Nátán 1
Czepek Martin 1
Bócz Marcell 28
Jánvári Zalán 1
Tibai Tamás 3
Scherer Benedek
Pula Levente
Csapatok: Kozármisleny SE „A” – DKKA Ördögök
Eredmény: 81 : 73
Negyedek: 19 : 4, 18 : 19, Büntetők: 9 : 6, 23 : 27, 17 : 12
Edzői értékelés: 8 perc 10 másodperc után….végre kosarat szereztünk 0-15 után! Az, hogy addig mi történt, örök rejtély marad. Pontosan úgy, mint az előző, Kenguruk elleni mérkőzés. Csakhogy most olyan tartásról, akaratról tettünk bizonyságot, amiről elmondható: így a vereség is elfogadható. Egy erős, nagyon lelkes ellenféllel szemben, sajnos hiába való volt 3 negyednyi győzelem.

Nem tudom miért ijedtünk meg, mi okozta azt a hiba rengeteget, amit az első nyolc percben elkövettünk. De a mérkőzést ez a szakasz gyakorlatilag eldöntötte, ez tény.
Ettől függetlenül, mindkét mérkőzésre elmondható -kivéve azt a nyolc percet- hogyan végre ismét tudtunk küzdeni, harcolni és nem feladni egy pillanatra sem.
CSAK jobban kellett volna bízni – ÖNMAGUNKBAN!

Ezzel a régiós döntővel lezárult a kenguru bajnokság, részben lezárult életünk egy szakasza is. Szeretném megköszönni a srácoknak, hogy velük dolgozhattam. Nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen évek alatt sikerült eljutni egy igen komoly szintre. Köszönöm a szülőknek a több éves támogatást, szurkolást, segítséget és megértést!

Továbbra is hajrá ÖRDÖGÖK!

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Sziklási Szabolcs 15
Csizmadia Botond 3
Forgács Ádám 15
Mészáros Gergő 5
Czepek Martin 5
Bócz Marcell 24
Jánvári Zalán 2
Tibai Tamás 2
Martin Nátán 2
Scherer Benedek
Pula Levente
Edző: Ács Péter
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!