naptár

Három hazai meccsel folytatjuk

Az előző, zsúfoltabb hét után akadémistáinkra nyugodtabb napok várnak, ami a megmérettetéseket illeti. Négy hétközi bajnoki mellett, mindösszesen két mérkőzést játszunk hétvégén.

Kedden jön a hét első férfi, megyei mérkőzése, majd pénteken is a megyei bajnokságé lesz a főszerep. Horváth Richárd és felnőtt, Fejér megyei alakulatunk először a Reál Margittal, majd később a Várpalotával játszik.

Szerdán elhalasztott serdülő leány meccset pótolunk. Az alapszakasz harmadik fordulójában, még novemberben rendezték volna a középház nyugati csoportjában, a Baja rendezésében a Dávid Kornél KA-Kiss Lenke/A találkozót, melyen ellenfelünk nem tudott részt venni. Érdekesség, hogy a két csapat épp az elmúlt hétvégén találkozott az ötödik fordulóban, és a Mányoky Fanni vezette alakulat 60-73-ra kikapott. Ezúttal hazai pályán, az MKOSZ Csarnokban javíthatnak U14-es lányaink.

Ugyanezen a napon pár óra különbséggel U16-os Aligátoraink utaznak Budapestre, ahol a Vasas B-csapatához látogatnak. Gáll Dominik tanítványai megizzadtak hétvégén a Kecskemét ellen, ezúttal biztosan magabiztosabb játékot vár elsőszámú fiú kadett együttesünktől.

Szombaton leány junior csapatunk újból a Vasassal játszik. U18-as lányainknak nem termett az „odavágón” sok babér, Bukics Zsolt idegenben próbálhat újra szerencsét tanítványaival.

Vasárnap a hét egyetlen hétvégéi mérkőzésén folytatódik az Amatőr Női NB I Zöld csoportjának küzdelmei. Bukics Zsolt gárdája a Szolnokot fogadja, és remélhetőleg a győzelmi széria ezúttal már attraktívabb kosárlabdával is párosul.

 

2020.01.12. kedd – MKOSZ terem (Fejér Megyei Bajnokság)

20:10 DKKA – Reál Margit

2021.01.13. szerda – MKOSZ terem (Lány Serdülő Bajnokság, Középház-Nyugat, 3. forduló – halasztott mérkőzés)

13:45 Dávid Kornél KA – Kiss Lenke KA/A

2021.01.13. szerda – Budapest (Fiú Kadett Bajnokság, Főtábla I.)

15:30 Vasas Akadémia/B – Dávid Kornél KA Alligators

2021.01.15. péntek – Várpalota (Fejér Megyei Bajnokság)

19:50 Várpalota – DKKA

2020.01.16. szombat – Budapest (Leány Junior Bajnokság, Rájátszás)

14:00 Vasas Akadémia/B – Dávid Kornél KA

2021.01.17. vasárnap – MKOSZ terem (Női Amatőr Bajnokság)

16:00 Dávid Kornél KA – Szolnoki MÁV SE