DKKA Amatőr Női

A Törekvést fogadja felnőtt női csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Hazai pályán is bemutatkozik a női Piros csoportban Szentpáli Gergő együttese: a vereséggel rajtoló Törekvés SE érkezik az MKOSZ-csarnokba.

A múlt heti körömrágós, de nagy győzelem után saját csarnokunkban is megnézhetjük női amatőr együttesünket. Ellenfelünk szoros vereséget szenvedett az első fordulóban egy fővárosi rangadón az MTK-TFSE ellen, hazai pályán. Azon a találkozón egy-egy szakaszt leszámítva fej-fej mellett haladtak a csapatok, és csak az utolsó két percben dőlt el a két bajnoki pont sorsa. Vasárnapi ellenfelünknél hárman is 20 pont felett dobtak: Dobos Kíra és Mohos Eszter 22-22, Darázsi Dóra pedig 21 egységgel hívta fel magára a figyelmet.

Mi egy nagy siker, a BEAC elleni idegenbeli győzelem után érthetően bizakodóan folytattuk a munkát, így az edzések mellett a csütörtöki csapatfotózás is jó hangulatban telt. Szentpáli Gergő és Kovács Dávid feladata volt az első meccsen tapasztalt hibák kijavítása, illetve a védekező munka magasabb szintre emelése. Vezetőedzőnk a hétvégi találkozót megelőzően elmondta: a lányokkal szeretne népes közönség előtt, győzelemmel bemutatkozni a Piros csoportban.

Dávid Kornél KA – Törekvés SE

MKOSZ Edzőközpont, vasárnap 17:00