DKKA Férxfi NBI/B

Újra a pályán felnőtt férfi csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A tabella negyedik helyezettje látogat Székesfehérvárra a Zöld csoportban. Meccselnek az U20-asok is.

Ismerős ellenfél érkezik Dzunic Branislav legénységéhez péntek este: az Agrofeed Uni Győr látogat az MKOSZ Edzőközpontba. A győri egyetemi csapattal a szezon során már kétszer találkoztunk, és mindkétszer viszonylag sima győzelemnek örülhettünk. Az alapszakasz második fordulójában 79-57-es, míg a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében 99-67-es sikerrel távoztunk a győri egyetemi csarnokból. A bajnoki meccs azért is maradhatott szép emlék, mert Szabó Zsolt ott mutatkozhatott be a DKKA-ban, és ekkor még Tóth Péter is edzőink rendelkezésére állt. Nem szabad, hogy megtévesszen bennünket a két sima győzelem, a győriek ugyanis 10/4-es mérleggel (egyformán a SMAFC-cal és a Tiszaújvárossal) a negyedik helyen állnak a táblázaton, és a három előttük álló csapat mellett a DMTK-tól kaptak csak ki.

Ráadásul együttesünk túl van már egy nagyon kemény találkozón a héten. A keddi, MAFC elleni Hepp Kupa-negyeddöntőt követően mindössze 70 óra áll rendelkezésre a regenerációre. Sőt, múlt péntek óta ez már a harmadik mérkőzésünk lesz a Zöld vagy a Piros csoport elején található ellenfelekkel – hívta fel a figyelmet vezetőedzőnk, aki elárulta, hogy emiatt ezekben a napokban speciális edzésekkel, egy miniciklusban készülnek a játékosokkal – már aki hadra fogható. Dzunic Branislav szerint a két eddig lejátszott mérkőzés alapján ismerjük a pénteki ellenfelünket, de a két győzelem nem jelent automatikusan egy harmadikat. Szeretnénk újra jól játszani, és harmadszor is legyőzni a győrieket – tette hozzá.

A labdát a szokott időben, 19 órakor dobják fel az MKOSZ-csarnokban. A nagyszünetben december hónap legjobb játékosait díjazzuk oklevéllel és kupával.

Dávid Kornél KA – Agrofeed Uni Győr

MKOSZ Edzőközpont, péntek 19:00

U20-as csapatunk is pályára lép a felnőttek előtt. Horváth Richárd együttese nagyszerűen szerepel a bajnokságban, és 8/3-as mutatóját a 6/6-tal a mezőny közepén álló győriek ellen javíthatja tovább. Győrben 68-60-as vereséget szenvedtek a fiúk.

A csapat vezetőedzője szerint azóta sokat fejlődött és összeszokottabb lett a társaság, amelynek a kerete is erősebb októberhez képest. Horváth Richárd elmondta, hogy felkészültek, és szeretnének magabiztos, tekintélyt parancsoló győzelemmel visszavágni a kisalföldieknek.

Dávid Kornél KA U20 – Agrofeed Uni Győr U20

MKOSZ Edzőközpont, péntek 16:00