Április hónap játékosa

Április Hónap Játékosait Díjaztuk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Akadémiánkon minden hónapban megválasztjuk az egyes korosztályok legjobbjait. Az áprilisi díjazottak a férfi Zöld csoportos bajnoki döntő harmadik mérkőzésén vehették át az oklevelet és a szobrocskát Dávid Kornél alapító-névadónktól.

Április Hónap Játékosai:

  • Leány junior: Tóth Zoé
    Bukics Zsolt edző: „Szorgalma, edzéslátogatása példaértékű. Egyre jobban kamatoztatja gyorsaságát a pályán. Támadásban szép betörései vannak, amiket egyre jobb arányban értékesít.”
  • Fiú junior: Denk Marcell
    Gáll Dominik edző: „A B-döntőn nyújtott teljesítményével maximálisan kiérdemelte a díjat. Fegyelmezetten hajtja végre a taktikai utasításokat és hatékonyan értékesíti a helyzeteit.”

  • Leány kadett: Vagyon Réka
    Kovács Dávid edző: „Réka azon játékosaink egyike, aki a juniorok közé felkerülve egész évben sokat fejlődhetett. Igazán látványosan az elmúlt hónapokban lépett előre, és óriási szerepe volt a B-döntőt kiharcoló keretünkben.”

  • Fiú kadett: Sipos Ádám
    Blahó Barnabás edző: „Az egész éves edzésmunkája kiemelkedő. Rengeteg plusz munkát is végez és nagyot fejlődött. Az utóbbi mérkőzéseken a csapat vezére volt.”

  • Leány serdülő: Paitli Dóra
    Boda István edző: „100%-hoz közeli edzéslátogatottsága példa társai számára, emellett minden mérkőzésen részt vett. Komoly szerepe volt abban, hogy a csapat bekerült az országos B-döntőbe.”
  • Fiú serdülő: Máthé-Tóth Marcell
    Nagy Tamás edző: „Az 5. és 6. fordulóban is tudott extrát nyújtani, és nagy energiákat mozgatott meg, hogy pontokban is hozzátegyen a csapatunk játékához és győzelmeihez. Emellett védekezésben is hasznos volt. Régóta dolgozott azért, hogy húzóember legyen, és a bajnokság végére lehett rá igazán számítani, ekkor mutatott kiegyensúlyoztott teljesítményt.”

  • Leány gyermek: Csizmadia Csenge
    Kovács Tímea edző: „Csenge az edzéseken mindig nagy odafigyeléssel  és pontossággal végzi el a feladatokat, szinte nincs olyan dobóverseny, amit ne ő nyerne meg.
    A mérkőzéseken is hasznos játékosa a csapatának,  az ellenfél legjobb  játékosainak védését nyugodt szívvel rá lehet bízni.”

  • Fiú gyermek: Vághó Bálint
    Maár Benedek edző: „Bálint a mérkőzéseken támadásban és védekezésben is remekül használja ki az adottságait, a pálya mindkét oldalán meghatározó teljesítményre képes. Tehetsége mellé jó edzésmunka párosul. Hosszú távon nagy potenciál van benne.”

  • Leány kenguru: Sebők Zsófia
    Szabó-Horti Dóra edző: „Edzést soha nem hagy ki, mindig figyel, próbálja elsajátítani az új dolgokat és segít a társainak. Rengeteget fejlődött a szezon eleje óta, a hozzáállása pedig példamutató.”
  • Fiú kenguru: D. Nagy Álmos
    Kocsis József edző: „A mérkőzéseken nyújtott teljesítményével és 100%-os edzéseken való részvételével érdemelte ki az elismerést.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DKKA (@davidkornel_ka) által megosztott bejegyzés