Második felkészülési mérkőzésünk következik

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A DVTK U23-as együttesével találkozunk az Alba Regia Sportcsarnokban.

A múlt héten (aki még eddig nem tette a lányok közül) testközelből is megtapasztalhattuk, hogy milyen egy A-csoportos topcsapat ellen játszani. A mérkőzés bizonyos részeiben méltó ellenfelei voltunk a több magyar válogatott, illetve külföldi játékossal felálló KSC-nek, és az ilyen ellenállás elleni játék jól szolgálta a felkészülésünket.

Pénteken itt is a következő ellenfél, amely sokkal közelebb áll hozzánk erősséget tekintve. A DVTK B-csoportos együttese ellen lépnek pályára Papp Lilláék. Tavaly emlékezetes versenyt futottunk velük a Piros csoportban, és sokan döntőbe is várták a „kis Miskolcot”, amely talán a lebonyolítás furcsaságának is áldozatul esve a rájátszás első körében búcsúzott. A Hepp Kupát azonban nem lehetett elvenni a borsodiaktól.

A pénteki mérkőzésen minden bizonnyal pályára léphet Makenna Marisa is, aki a KSC ellen még nem volt bevethető. A találkozót az Alba Regia Sportcsarnokban, nyílt kapuk mellett rendezzük, így akinek van kedve, munka után megnézheti épülő-szépülő női élvonalbeli csapatunk második felkészülési meccsét.

Dávid Kornél KA – DVTK U23

Alba Regia Sportcsarnok, péntek 16:30