Egy hét múlva újra élvonalbeli női kosárlabda mérkőzés Székesfehérváron!

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A Tippmix Női NBI első fordulójában a Vasas Akadémiát látjuk vendégül az Alba Regia Sportcsarnokban.

Már csak néhányat kell aludni, és női élvonalbeli mérkőzésen is feldobják a kosárlabdát a városban. Külön öröm, hogy több saját nevelésű játékossal a sorainkban harcoltuk ki a feljutást és indultunk el a legmagasabb osztályban. Akadémiánk női csapata mellett stábunk is nagyon készül a bemutatkozásra: hónapok óta megfeszített munka zajlik a háttérben, hogy színvonalas rendezéssel, méltó módon képviselhessük Székesfehérvárt a női első osztályban.

Hazai mérkőzéseink helyszíne a Gáz utca 19. szám alatt található Alba Regia Sportcsarnok lesz, így nagyszerű körülmények között, sok nagy csatát és sikert megélt létesítményben fogadhatjuk a hazai női kosárlabdázás krémjét. Székesfehérvári mérkőzéseinkre díjtalan lesz a belépés, szeretettel várunk minden kosárlabda- és sportbarátot a városból és a régióból. Az Alba Regia Sportcsarnokba a hazai szurkolók a főbejáraton keresztül léphetnek be, a vendégszurkolók számára pedig külön bejáratot és szektort biztosítunk 120 fő kapacitással.

A Vasas Akadémia elleni szeptember 29-i, 18 órakor kezdődő mérkőzés után alig egy héttel újabb hazai találkozó következik: a 2022-es Euroliga-győztes, tizenhatszoros bajnok Sopron Basket érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba.

Női NBI/A
Férfi NBI