A róka lányok az ország legjobb nyolc csapata között

Róka lányok az ország legjobb nyolc csapata között

Nagyon sikeres szezont zár idén a DKKA U 12- es lány csapata, a Rókák.

Az alapszakasz győztes lány csapataként kerültünk a rájátszás Felsőházába. Ott a PVSK és Rátgéber Akadémiát megverve játszhattunk a Tüskecsarnokban helyosztót a DVTK, Sopron, Baja csapataival. Itt a DVTK- t egy ponttal legyőzve jutottunk be az ország legjobb nyolc csapata közé,amire nagyon büszke vagyok!

A Csata, Sopron, Kecskemét csapatival játszanak majd a lányok a Jamboreen: Sötétkék Lufi, Narancs Drazsé és Bordó Hunba színekben.

Remélem a három nap alatt minden játékosom megmutathatja, hogy nem véletlenül vagyunk itt, kihozzák magukból a maximumot. Itt már tét nélkül, örömmel kosárlabdázhatunk, a munka oroszlánrésze már mögöttünk van.

Bebizonyosodott idén, hogy a kemény munka megtérül,a sok futóedzés ( is ) meghozta gyümölcsét😊

Szeretném megköszönni Csilla néninek ( Fekete Csilla U 11 ), hogy a feljátszó kicsiket mindig rendelkezésre bocsájtotta és ilyen jól felkészítette őket, hiszen a 4- 5 U11- es játékos meghatározó tagja lett az U12- es csapatnak is.

Köszönöm Anikó néninek ( Erős Anikó erőnléti edző), hogy megtanította a lányokat kesztyűben dudálni!

Köszönöm a szülőknek az egész éves feltétlen támogatást,együttműködést, a kiemelkedő edzéslátogatás biztosítását.

Végül( de nem utolsó sorban) köszönet a Róka lányoknak,hogy egymást kedvelő,bíztató igazi kis csapattá kovácsolódtak és keményen dolgoztak egész évben!

A csapat tagjai:

Azurák Adél, Béres Zsófia, Biczó Panna, Csordás Szonja, Gugolya Nóra, Kurai Mercédesz, Léna Donnard, Mayer Réka, Milis Lilla, Niederleitner Szófia, Németh Anikó, Nyulász Viktória, Pukler Panna, Szaniszló Gréta, Zeller Adrienn.

 

Hajrá DKKA, hajrá Rókák!

 

Nagy Krisztina

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!