DKKA logo

Adománybekérés

Kedves Szülők, Játékosok!

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia csapatai az elmúlt években országos szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mely által kiváló hírnevet szerzett magának a székesfehérvári kosárlabda. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia kötelékében edződő csapatok és gyerekek számára továbbra is igyekszünk a lehető legjobb feltételeket biztosítani, ami természetesen költségekkel jár. Ennek egyik fontos fedezete, az Önök által havonta befizetett adomány. A foglakozások zavartalan működése érdekében, kérjük a kedves szülőket, hogy az adományokat minden hónap 10-ig az alábbi számlaszámra elutalni szíveskedjenek.

Dávid Kornél Kosárlabda Alapítvány
Duna Takarék Bank Zrt.: 58600362-11214702
Az adomány összege:
– Kenguru korosztályú gyermek esetén: 5.500 FT/fő/hó
– Egy gyermek/serdülő/kadet/junior korosztályú esetén: 6.000 Ft/fő/hó
– Testvérkedvezmény: 50%
Díjfizetés:
– Kenguru: szeptember – június (10 hónap)
– Gyermek/serdülő/kadet/junior: augusztus – június (11 hónap)

A banki utalásos fizetését akkor tudjuk elfogadni, ha előtte a sportoló edzőjének leadta a következő adatokat: 1. gyermek neve 2. korosztály/csapat.
Amennyiben lehetősége van, az adományt több hónapra is megfizetheti, ebben az esetben feltétlenül tüntesse fel a fizetni kívánt hónapokat is a közlemény rovatban!
A közlemény rovatban tüntesse fel a sportoló nevét, születési évét és edzőjének nevét, valamint a befizetni kívánt hónapokat!
MINTA: „adomány, Basket Boy 2009, U20/A, Coach Kornél, 09,10,11,12. hónap”