Azért ne menjünk el simán a hír mellett!

Egyszerű heti edzői eredményjelentésnek tűnhetett bárkinek és joggal a megyei gyermek bajnokság szombati dunaharaszti  fordulójának tudósítása.

Miért kellene meglepődni, hiszen eddig az összes mérkőzésünket megnyertük? Miért volt más ez a forduló, mint az eddigiek?

Nagyon fontos még egyszer kihangsúlyozni, hogy ezt az eredményt a lányok úgy érték el, hogy hiányzott néhány betegeskedő játékos és a csapat egyik erőssége, Tőke Kata, aki a múlt héten szenvedett súlyos sérülést. Ezúton is jobbulás kívánunk neki! Továbbá az összes egészséges tini, akik az eddigi fordulókban még ezt a csapatot erősítették ezen a hétvégén a saját korosztályukban, a Zsíros Akadémián az országos 16 közé jutásért játszottak.

Az egészséges 2001-s születésűeket a 2003-s gyerek csapat tagjai egészítették ki ebben a fordulóban. Ezért Sípos Vikire, Reizer Anitára, Sajtos Csengére, Bozóti Vivire, és Ács Mollira a megszokottnál nagyobb teher hárult és persze, komoly feladata volt Kovács Majának, Sprecak Korinak, Kocsis Zitának, Bende Nikinek, és Aschenbrenner Bertának (a „kicsiknek”) is, hogy hozzák az eredményt. Ha egy kicsit belegondolunk, így már egy kissé másként fest ez a „megszokottnak” tekintett két győzelem. Ez azért így már egy igazán nagyszerű helytállás az összes játékos részéről.

Gratulálunk mindenkinek és büszkék vagyunk rájuk!