Bronzérmes a Rókák csapata a Pityke kupán

Petz Gábor

Botos Péter

Korosztály:

Gyermek (U12)

Csoport:

Pityke kupa

Helyszín:

Nagykőrös

Dátum:

2017-11-04

Csapatok:

DKKA Rókák – KLKS Kölökös

Eredmény:

62 : 54

Negyedek:

9 : 16, 20 : 12, 6 : 15, 27 : 11

Edzői értékelés:

November 3-5 között Nagykőrösre utaztunk a Pityke kupára.6 csapat volt a mi csoportunkban, így három győzelemmel a harmadik helyet sikerült megszereznünk.

Ellenfeleinket rendre megszorongatva, közel egálos első félidőt játszva veszítettünk a BEAC és a Kecskemét „A” csapata ellen. A Kecskemét „B” csapatát 31 ponttal győztük le, a Szegedet 10 ponttal és az idei legnagyobb küzdelemben a KLKS csapatát vertük meg a bronzéremért 6 ponttal.Ez az eredmény igazi csapategységként jött létre,mindenki hozzátette tudásának legjavát és hiába vezetett az ellenfél, soha egy percre sem adták fel a lányok!

Sok szülő jött szurkolni és aki éppen nem játszott,az is teljes vállszélességgel a csapat mellett állt! Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást, ezt a szuper hozzáállást! A csapat legjobbjai, akik a mezőnyből is kiemelkedtek teljesítményükkel: Muhadri Arbenita ( közel 20 pontos átlagával bekerült az All Star ötösbe is!), Tóth-Dégi Gréta és Raffai Dóra. De muszáj leírnom, hogy akik”csak”pár pontot dobtak, azt viszont a legjobbkor, pl. félidei büntetőknél, ahol nem volt mindegy, hogy kezdjük a második félidőt. Nagyon nagy dicséret illeti a lányokat, küzdésből, összetartásból ötösre vizsgáztak újra!

A honlapon csak a bronzmeccs pontjait tudom feltüntetni, de tudjátok, hogy mindenkire nagyon büszke vagyok!!!

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Raffai Dóra

22

Muhadri Arbenita

11

Tóth-Dégi Gréta

11

Deres Nóra

6

Szaniszló Gréta

4

Makai Hanna

4

Zeller Adrienn

3

Tóth Zoé

1

Béres Zsófia

1

Németh Anikó

 

Azurák Adél

 

Nagy Lia+Kottyán Evelin

 

Edző:

Nagy Krisztina