Dávid Mia és Papp Lilla is Székesfehérváron marad

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Két korosztályos válogatottunk az élvonalban is erősíti a DKKA-t.

Az elmúlt hetekben többször is elhangzott, hogy az élvonalra készülő női együttesünknél elsődleges szempont volt a csapatépítésnél, hogy együtt maradjon a tavalyi mag. Ehhez két nagyon fontos láncszem került a helyére azzal, hogy Dávid Mia és Papp Lilla is a DKKA játékosa marad. Mia Akadémiánk neveltje, Lilla pedig egy évvel ezelőtt érkezett Miskolcról. Az elmúlt hetekben mindketten az U20-as válogatott bő keretével készültek, Mia jelenleg a B33-as nemzeti csapat edzéseit látogatja.

A szerződéshosszabbítással kapcsolatban Dávid Mia elmondta: gyermekkori álma volt, hogy egyszer az A-csoportban játszhasson, és nagyon büszke arra, hogy ez fehérváriként otthon valósulhat meg számára. Az, hogy ilyen magas szinten játszhat ősztől, nemcsak neki személyesen, hanem az egész Akadémiának óriási dolog. Szeretne példát mutatni az utánpótlás számára, hogy kemény munkával és kitartással bármi elérhető.

Rengeteg új barátra tett szert Székesfehérváron és az Akadémián, így nagyon örül, hogy maradhatott a csapatban – ezt már Papp Lilla mondta annak kapcsán, hogy augusztusban ismét városunkban kezdi meg a felkészülést. Palánk alatti játékosunk hozzátette: hisz benne, hogy együtt nagy eredményeket tud elérni a csapat.

Hamarosan újabb nálunk maradó játékosokról számolunk be.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DKKA (@davidkornel_ka) által megosztott bejegyzés