December Hónap játékosait díjaztuk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Akadémiánkon minden hónapban megválasztjuk az egyes korosztályok legjobb játékosait. A decemberi díjazottakat a január 9-i Dávid Kornél KA – Újbuda MAFC Hepp Kupa és a január 12-i Dávid Kornél KA – Agrofeed Uni Győr Zöld csoportos bajnoki mérkőzés szünetében köszöntöttük.

December hónap legjobbjai:

  • Leány junior: Nyulász Viktória

Bukics Zsolt vezetőedző: Kifejezetten jó mentalitású játékos, aki szorgalmával is jó példát mutat. Edzéseken is kimondottan jó teljesítményt nyújt.

  • Fiú junior: Máté Barnabás

Horváth Richárd vezetőedző: Barni főleg fejben kezd felnőni a fizikális képességeihez és a vezető szerepéhez a csapatban. Az állandó edzéslátogatás mellett az edzésmunkája is sokat javult. Mérkőzéseken támadásban és védekezésben is döntő szerepe van jelenlétének.

  • Leány kadett: Kovács Kinga

Kovács Dávid vezetőedző: Kinga fejlődése és mutatott teljesítménye miatt kiérdemelte december legjobbjának járó díjunkat. B-csapatunkban egyértelműen húzóemberré vált, és fontos perceket kapott ebben a hónapban az A-csapatban is, megszolgálta a bizalmunkat.

  • Fiú kadett: Almási Valter

Kodak Gergő vezetőedző: Az U16/B mellett az U18/B csapattal is edz a szezon során, és él is a kapott lehetőséggel. Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt mind edzésen és mérkőzésen, stabil pontként vezeti a kadett csapatot.

  • Leány serdülő: Kovács-Tököli Szófia

Boda István vezetőedző: Kiemelkedő akarattal és alázattal dolgozik mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken. Érdemei elévülhetetlenek az ellenfél jobb játékosainak hatástalanításában. Magas szinten védekezik, de ha kell, a pontgyártásból is kiveszi a részét.

  • Fiú serdülő: Dancs Márton

Szigetvári Zoltán vezetőedző: Két korosztályban is játszik egyszerre: az U12/A és az U14/B csapatban. Mind a két csapatban meghatározó szerepet tölt be. Szorgalmas, ambiciózus játékos. A szorgalma, hozzáállása megnyilvánul az edzéseken való rendszeres részvételben is és a nagy győzni akarásában.

  • Leány gyermek: Palkovics Eszter

Kovács Tímea vezetőedző: Nagyon sokat fejlődött az idei szezonban, kiváló edzésmunkával dolgozik, nincs elveszett labda a számára, önzetlen a pályán és nagyon jó, szemfüles passzaival hozza helyzetbe a társait.

  • Fiú gyermek: Tanárki Márton

Ács Péter vezetőedző: Marci még U11-es korosztályú, de bátran számíthatunk rá az idősebbek között is. Edzésmunkájával, hozzáállásával méltán viselheti a hónap játékosa címet.

  • Leány kenguru: Ignácz Hanna

Szabó-Horti Dóra vezetőedző: Minden edzésen ott van, nagyon szorgalmas. Edzéseken és meccseken is rengeteg energiát mozgósít. Fejlődése jól látható.

  • Fiú kenguru: Bánfalvi Barnabás

Tiringer László vezetőedző: Sokat fejlődött az elmúlt időszakban, edzésmunkája jó, figyelme, fegyelme is sokat javult. Minden szabadon választható plusz képzésen megjelenik. Mérkőzéseken vállalja a felelősséget, fiatal kora ellenére csapata egyik meghatározó játékosa.

Gratulálunk és további szép sikereket kívánunk valamennyi díjazottunknak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DKKA (@davidkornel_ka) által megosztott bejegyzés

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!