DKKA logo

DKKA-s  szülők a városházán

Hétfőn reggel a Polgármester Úr invitálására a DKKA Golden Triangle csoportjának képviselői a Városházán jártak.

A megbeszélés fő témakörei voltak:

  • A csoport bemutatkozása
  • Rövid és hosszútávú céljai és feladatai
  • Az aktuális konfliktus (termek, együttműködés a másik utánpótlás szervezettel)

A beszélgetés folyamán egyetértettünk abban, hogy a gyermekeink elsődleges érdeke és mindannyiunk legfontosabb feladata az optimális edzés és versenyeztetési körülmények megteremtése. Ez mindenképpen szükséges az aktuális és következő szezonok sikeres teljesítéséhez a nyugodt „hátország” visszaállításához. A teremkérdés megoldásának lehetséges módjában az Önkormányzat és Akadémiánk egyetértésre jutott, a Polgármester Úr kérésére a harmadik féllel történő gyors egyeztetés után remélhetőleg rövid időn belül lezárhatjuk ezt a hosszú bizonytalan időszakot és minden csapatunk újra rendezett körülmények közt folytathatja a felkészülését.

Megállapítottuk, hogy az egységes Székesfehérvári kosárlabda utánpótlás koncepciójának kidolgozása a lezajlott egyeztetések és tárgyalások ellenére sajnos több időt, hosszabb egyeztetést igényel, de a tradíció és folyamatosság figyelembevétele mellett mindenképpen a városban kosárlabdázó gyerekek és azok családjainak érdekeit kell, hogy elsődlegesen képviselje a szakszövetségi és gazdasági elvárások teljesülése mellett.

Egyértelműsítettük, hogy tevékenységünket az elmúlt hónapok próbálkozásai ellenére mindenféle politikai hatás és érdek mentesen végeztük és végezzük a jövőben is.

Csoportunk és természetesen a DKKA minden belső és külső támogatójával egyetemben egységesen és kompromisszum készen tevékenykedik a jövőben is a fenti célok eléréséért.

Köszönjük a lehetőséget a bemutatkozásra és egyeztetésre Dr. Cser-Palkovics András Polgármester Úrnak, akivel megegyeztünk, hogy a jövőben is időről-időre keressük a módját a folyamatos együttműködésnek céljaink elérése érdekében.

Mert:  A DKKA NEM CSAK EGY AKADÉMIA!