Elmarad az Évnyitó

Petz Gábor

Botos Péter

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vezetősége úgy határozott, hogy az egyre erősödő vírushelyzetben nem akarjuk akadémistáinkat fokozott veszélynek kitenni, így a 2020. Szeptember 7-re tervezett Évnyitó ünnepség elmarad.

A jelenlegi helyzetben, – ameddig lehet – igyekszünk edzéseinket a megszokott menetrend szerint továbbra is megtartani, azonban ezen felül nem szeretnénk a gyerekek szervezetét plusz megpróbáltatásnak kitenni.

Mivel az évnyitónkkal egyben szervezett véradásra már eddig is szép számmal jelentkeztetek, és a jó ügyet mindannyian szeretnénk továbbra is támogatni, ezért a véradást a Bregyó közi Atlétikai Központban továbbra is megtartjuk.

Edzéseinken újra bevezetünk, a tavaszi újrainduláskor már eszközölt óvintézkedéseket. Minden helyszínünkön kéz-, és eszközfertőtlenítőket helyezünk el, illetve érintés nélküli lázmérőket szereztünk be, amellyel edzőink, minden edzés előtt ellenőrzik a játékosok testhőmérsékletét. A termekbe korábban kifüggesztett protokoll betartására kérünk mindenkit!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS