ELSŐ DKKA COACHING CLINIC

Két szakág-vezetőnk, Gáll Tamás és Matthieu Donnard tartott a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia edzőinek prezentációt. Kimondott célunk ezen eseménnyel, hogy komoly elismerésnek örvendő edzőinket továbbképezzük, melyben nem csupán külföldi tanulmány utak és heti edzői értekezletek segíthetnek sokat, de a szakmai szempontú, prezentációkkal egybekötött beszélgetések legalább olyan fontosak.

A lány szakág részéről az U16-os Basket Challege nemzetközi torna szolgáltatott témát, melynek apropóján edzőinkkel megvitathattuk hol tartunk nemzetközi összehasonlításban, illetve milyen szakmai munkával érhetünk el magasabb szintet.

Matt francia és berlini élménybeszámolóján keresztül éppen azt a külföldi mintát láthattuk, ami remek tapasztalat volt a fiú szakág edzői számára, és amelyet okkal tűzhetünk ki magunk elé követendő példaként.

A másfél órás eszmecsere végére sikerült azokat a közös nevezőket megtalálni, melyek mentém a fiú és leány utánpótlásunk egységes, DKKA-identitás mentén tud fejlődni a továbbiakban.

#HajráDKKA