Évértékelő az akadémián

Jó hangulatú évértékelőt tartott a Gáz utcai sportcsarnok VIP-termében a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia.

 

Az összejövetelre nem csak a korosztályos csapatok vezetőit, a háttérben dolgozó munkatársakat is meginvitálták. Azon kollégákat, akik ugyanolyan fontos láncszemei a DKKA-nak, mint az együtteseket a kispadról dirigáló trénerek.

Az immár 15 éves múltra visszatekintő akadémián edzőként tevékenykedik Kruppai Nóra, Hegedüs Péter, Sándorfi Gergely, Fekete Csilla, Schermann László, Balogh Imre, Mosolygó Bea, Kálmán Tamás, Nagy Krisztina, Ádám Csilla, Pécsi Zsolt, Szilassy László, Fehér Dávid, Bekő Zsolt, Blahó Barnabás, Kertész Zsolt, Nagy Dániel, Zsolnay Gyöngyi, Szondi Ágnes, Ádám Csilla, Szigetvári Zoltán, Tápai Márton, Nagy Sándor, Kovács Tímea, Nagy Tamás, Ács Péter és Tiringer László.

A női szakágat Salamon Endre, a férfit Peresztegi Nagy Ákos irányítja. Fontos láncszem a gépezetben Tóth András, Deme Dóra, Szabó Gabriella, Fellegvári Teodóra, Mészáros Áron, Pankár Tibor, Zentai Zsófia, Barta István, Góbi Henrik, Kovács Ignác, Major György és Horog László.

Az akadémia alapítója és névadója Dávid Kornél, ügyvezetője Kiss János, sportigazgatója pedig Matus Gábor.

Utóbbi két sportvezető köszöntötte a megjelenteket az évzárón, mindketten megjegyezték, a DKKA minden tekintetben nagyot lépett előre a mögöttünk hagyott esztendőben. Reményeik szerint 2015 is hasonlóan sikeres lesz.