DKKA Női Amatőr

Férfi és női felnőtt csapatunk is közel állt a győzelemhez a hétvégén

Petz Gábor

Petz Gábor

Szentpáli Gergő tanítványai szlovák élvonalbeli, Dzunic Branislav együttese pedig Piros csoportos ellenfelet szorongatott meg utolsó felkészülési mérkőzésén.

Női csapatunk egál első negyed után alaposan megnyomta a második tíz percet, és alakított ki jelentős előnyt a nagyszünetre. A Kassa ugyan felzárkózott, de fordítani csak a negyedik negyedben tudott. Félő volt, hogy a végjátékra elfáradnak a lányok, de egylabdás, kiélezett meccs kerekedett az utolsó percekből, amiből a kassai együttes jött ki győztesen. A lányok számára október 1-jén indul a bajnokság, a BEAC otthonában, a fővárosban.

Dávid Kornél KA – Young Angels Kosice (szlovák) 75-77 (17-18, 26-14, 18-25, 14-20)

DKKA: Szücs R. 13/3, Frindt N. 16, Szücs L. 7/3, Drávecz B. 9, Laufer G. 19/9. Csere: Papp L. 2, Németh E., Kötő L., Vas B. 9/6

Sokáig egyenlő erők küzdelmét hozta felnőtt férfi csapatunk mérkőzése a szigetszentmiklósi, Piros csoportos BKG ellen. Utolsó edzőmérkőzésünkön a harmadik negyedben produkáltunk ugyan egy megingást, de a végjátékra nagyot küzdve összeszedtük magunkat és eltüntettük a különbséget. Az utolsó percben támadhattunk is a vezetés átvételéért, de az utolsó labdából nem tudtunk kosarat szerezni. A győzelmet ugyan elszalasztottuk, de egyáltalán nem vallottunk szégyent a magasabb osztályban szereplő rivális ellen. A fiúk péntek este már a Zöld csoport első fordulójában lépnek pályára az MKOSZ-csarnokban.

Dávid Kornél KA – BKG Príma Akadémia 71-72 (23-24, 18-17, 12-23, 18-8)

DKKA: Tóth P. 8, Szalczgruber Á. 16/3, Molnár D. 11/3, Kuttor G. 8, Kis R. 17/6. Csere: Büki B. 3/3, Hegedűs K. 3/3, Keller V. 5, Barthalos A.

DKKA Férfi NBI/B

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS