DKKA Női Amatőr

Férfi és női felnőtt csapatunk is közel állt a győzelemhez a hétvégén

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Szentpáli Gergő tanítványai szlovák élvonalbeli, Dzunic Branislav együttese pedig Piros csoportos ellenfelet szorongatott meg utolsó felkészülési mérkőzésén.

Női csapatunk egál első negyed után alaposan megnyomta a második tíz percet, és alakított ki jelentős előnyt a nagyszünetre. A Kassa ugyan felzárkózott, de fordítani csak a negyedik negyedben tudott. Félő volt, hogy a végjátékra elfáradnak a lányok, de egylabdás, kiélezett meccs kerekedett az utolsó percekből, amiből a kassai együttes jött ki győztesen. A lányok számára október 1-jén indul a bajnokság, a BEAC otthonában, a fővárosban.

Dávid Kornél KA – Young Angels Kosice (szlovák) 75-77 (17-18, 26-14, 18-25, 14-20)

DKKA: Szücs R. 13/3, Frindt N. 16, Szücs L. 7/3, Drávecz B. 9, Laufer G. 19/9. Csere: Papp L. 2, Németh E., Kötő L., Vas B. 9/6

Sokáig egyenlő erők küzdelmét hozta felnőtt férfi csapatunk mérkőzése a szigetszentmiklósi, Piros csoportos BKG ellen. Utolsó edzőmérkőzésünkön a harmadik negyedben produkáltunk ugyan egy megingást, de a végjátékra nagyot küzdve összeszedtük magunkat és eltüntettük a különbséget. Az utolsó percben támadhattunk is a vezetés átvételéért, de az utolsó labdából nem tudtunk kosarat szerezni. A győzelmet ugyan elszalasztottuk, de egyáltalán nem vallottunk szégyent a magasabb osztályban szereplő rivális ellen. A fiúk péntek este már a Zöld csoport első fordulójában lépnek pályára az MKOSZ-csarnokban.

Dávid Kornél KA – BKG Príma Akadémia 71-72 (23-24, 18-17, 12-23, 18-8)

DKKA: Tóth P. 8, Szalczgruber Á. 16/3, Molnár D. 11/3, Kuttor G. 8, Kis R. 17/6. Csere: Büki B. 3/3, Hegedűs K. 3/3, Keller V. 5, Barthalos A.

DKKA Férfi NBI/B

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!