Fergeteges Jubileumi Kosárgála

Az egykori háromszoros bajnok „Aranycsapat” újra összejött, hogy a régi idők nagy ellenfeleivel mérjék össze tudásukat és ezzel megünnepeljük a 20 évvel ezelőtti győzelmeket és a DKKA alapításának 20 éves évfordulóját.

Hatalmas hangulatban telt az este, jó volt látni a régi csapattagokat és azt, hogy szinte semmit nem változtak ( egy kicsit tán lassabbak lettek, kivéve a Kálmán Lacit), majdnem teljes létszámban, 15 fővel képviseltették magukat a bajnokok!

A mérkőzés előtt, illetve a szüneteiben bemutatkoztak Akadémiánk utánpótlás játékosai. A megtelt csarnokban a közönség szinte tombolt, amikor játékosaink kifutottak a pályára, ováció fogadta Dávid Kornélt és a rég nem látott külföldi sztárjainkat. De szintúgy egy-egy Trusin tripla, vagy Matus assziszt után kitört a „gólöröm”. Posch Danit idézném: Olyan volt, mint egy klassz osztálytalálkozó. 🙂

Köszönjük minden játékosnak, edzőnek, hogy részt vett a gálán, a játékvezetőknek és az asztalszemélyzetnek is. De a legnagyobb köszönet a kilátogató nézőket illeti, hogy ilyen klassz hangulatot varázsoltatok a csarnokban.

További képek a Facebookon. Kattints ide!

Fotó: Simon”Sopán”Erika