Utánpótlás beharangozó

Fiú csapataink kezdik meg a hetet

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A juniorok első győzelmükre hajtanak a Fehér csoportban. Pályára lép kadett B-csapatunk is.

Nem sikerült jól rajtolnia fiú junior csapatunknak a rájátszás Fehér csoportjában: Pakson a gyenge (dobó)teljesítmény, majd Szolnokon az elbukott hajrá két vereséget eredményezett Denk Norbertéknak. Azaz mondhatjuk, hogy nagyon kellene a győzelem. Csakhogy az ellenfél a csoport legjobb formában lévő csapata, a ZTE lesz, amely már ötször pályára lépett januárban – és minden meccsét megnyerte, többek között oda-vissza legyőzte az előzetesen a nyolcas legerősebb együttesének kikiáltott Szedeákot.

Gáll Dominik vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta: szeretné, ha a Szolnokon 30 percig látott jó játék köszönne vissza hazai pályán végig, ahol egyébként is stabilabb teljesítményt nyújt a csapat. Felhívta a figyelmet ugyanakkor, hogy kiváló formában lévő, agresszív, jó százalékkal dobó csapat lesz az ellenfél. Nem szabad, hogy megtörje a srácokat a szerencsétlenül alakult szolnoki meccs, és vissza kell találni arra az útra, amin ősszel haladt a csapat. A szakember azt is elárulta, hogy Vincz Botond lebetegedett, így kérdéses a játéka.

Dávid Kornél KA – Zalakerámia ZTE KK

MKOSZ Edzőközpont, kedd 14:00

Szerdán Dunaújvárosban szerepel fiú kadett B-csapatunk, amely a hétvégén az OSE/B-től szenvedett vereséget. Kodak Gergőék októberben 80-64-re győztek a piros-feketék ellen hazai pályán.

A csapat edzője elmondta, hogy ezen a mérkőzésen nem elfogadható a vegeség; mindenképpen győzni szeretnének.

Dunaújvárosi Sárkányok – Dávid Kornél KA/B

Dunaújváros, szerda 17:30

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!