Fődíj az oroszlányi streetball gálán!

A DKKA leány szakága több mint 40 gyermekkel vett részt a hétvégén Oroszlányban megrendezett „Adidas Streetball Festiválon”.

A lányok négy korosztályban, 11 csapattal neveztek a nagy hagyományokkal bíró rendezvényre. Az akadémia leány szakág vezetői példát mutatva elsőként szerezték meg a kategóriájuk első helyét. Jó diák módjára a lányok is hamarosan begyűjtötték a győzelmeket.

A vendégszerető helyszín és remek rendezés igazi kosárünnepet varázsolt az oroszlányi főtérre, ráadásként mindehhez még a nap is mosolygott. Ifjú sportoló hölgyeink minden kategóriában első helyen végeztek, örömünket pedig fokozza, hogy a négy csapatarany mellett  két második , és két harmadik helyet is szereztünk.

Gratulálok a lányoknak!

 A ráadás pedig igazán felemelő volt: az „egymillió forintos kéz”  hárompontos dobóverseny fináléjába bejutott Nagy Krisztina, az U15 leány csapat tagja. Hihetetlen teljesítmény ez, különösen annak fényében, hogy az összes eddigi helyszínen fiúk illetve felnőtt férfiak nyertek. Krisztinek az 50 kísérletéből 25 dobása célba ért, így csapatunk tagja hozhatta el a fődíjat és az ezzel járó lehetőséget, hogy az országos döntőben összemérhesse tudását a többi város győzteseivel.

Aki pedig azon a gálán nyer, egymillió forinttal lehet gazdagabb, úgyhogy: Hajrá, Kriszti!

 

oroszlany_streetball_20150620_4

 

 

 

 

 

 

 

oroszlany_streetball_20150620_5

 

 

 

 

 

 

 

oroszlany_streetball_20150620_3

 

 

 

 

 

 

 

oroszlany_streetball_20150620_2