DKKA FÉRFI NBI/B

Folytatódik a férfi Hepp Kupa

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

Felnőtt férfi csapatunk Pécsett vívhatja ki a továbbjutást.

Nincs sok idő pihenésre felnőtt férfi csapatunknak, hiszen szerdán újabb mérkőzés vár Simon Benedekékre. Pécsett, az NBII-es PTE-PEAC otthonában Hepp Kupa mérkőzésen szerepel a csapat. Ráadásul vasárnap újabb bajnoki (szintén Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián), azaz „angol hét” következik. A Dzunic-legénység egyértelműen jó pályán van az utóbbi hetekben, hiszen a SMAFC elleni vereséget követően egy Százhalombatta, majd egy Tiszaújváros elleni siker követte.

Ellenfelünk novemberre mindössze két tétmérkőzést játszott. Egy Soproni Tigrisek elleni idegenbeli siker, valamint egy, a legjobbjait nélkülöző ASE U23 elleni kupatovábbjutás. Értékmérő lehet a Tigrisek, amely játszott az általunk a Hepp Kupában búcsúztatott MOGAAC-cal, és győzte le idegenben a mosonmagyaróváriakat, a PEAC pedig ezt az együttest verte meg, szintén vendégként. Azaz papíron egy, az előzőnél erősebb kupaellenfél vár ránk szerda este.

Dzunic Branislav a mérkőzés előtt azt emelte ki, hogy minden találkozóhoz ugyanúgy kell hozzáállni. Vezetőedzőnk felhívta a figyelmet, hogy hiába az osztálykülönbség, egy meccsen, ráadásul idegenben dől el a továbbjutás – azaz jó játékra lesz szükség a következő kör eléréséhez.

PTE-PEAC – Dávid Kornél KA

Pécs, PTE TTK Sportcsarnok, szerda 19:00

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!