Ismét adománygyűjtést szervezünk

December 8-án és 9-én Női Amatőr NB I-es és Férfi NB I/B-s csapatunk bajnoki mérkőzésein sok szeretettel várunk minden barátunkat, szülőket, nagyszülőket, támogatókat, akik hozzánk hasonlóan szeretnének egy jó ügyet segíteni.
Néhány évvel ezelőtt jótékonysági futást szerveztünk, melynek keretében a Teljes Élet Szociális Alapítványt igyekeztünk segíteni. Ismét felvettük a kapcsolatot Dr. Csada Imre ortopéd-baleseti sebésszel, aki egyúttal az alapítvány kuratóriumi tagja, a Teljes Élet Szociális Alapítvány képviselője.
Akadémiánk elsősorban pénzadományt szeretne gyűjteni a sörédi alapítvány munkájához, de tárgyi kézműves adományokat, illetve tartósélelmiszereket is várunk, melyek a Teljes Élet Szociális Alapítvány Szent Kristóf és Frim Jakab Bentlakásos Otthonába kerülnének, ahol középsúlyos és súlyos értelmi fogyatékkal élők laknak.
Az adománygyűjtést december 8-án, csütörtökön 17:00 órától, a DKKA – ELTE Fortis Női Amatőr NB I-es mérkőzés kezdete előtt az MKOSZ Csarnokban kezdjük meg. A felajánlásokat a mérkőzés végéig, nagyjából 19:30-ig várjuk a csarnok előterében!
Ezt követően, másnap – hasonlóan a csütörtöki mérkőzéshez – a DKKA – SMAFC 1860 Soproni Egyetem Férfi NB I/B Zöld csoportos meccsen is kitesszük az adománygyűjtő urnát, valamint a tárgyi adományoknak szóló dobozunkat. Péntek este 18:30-tól, ugyancsak a mérkőzés végéig várjuk az adományokat!