Ismét nyári tábort szervezünk

Hagyományainkhoz híven idén sem maradhat el nyári táborunk. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vezetése a tavalyihoz hasonló elvek mentén ismét megtartja agárdi nyári táborát.

  • Egyeztettünk a VVSI telep vezetőjével, a Sporthotel az utolsó tanítási napot követő héten gyakorlatilag üres, így akadémistáinkat a járványügyi protokollt maximálisan betartva tudják elszállásolni. – mondta Matus Gábor ügyvezető a szervezésről.

Június 21-26. között várják edzőink az U14-U16-U18-as korosztályban kosárlabdázókat az agárdi, VVSI Sportszállóba. A gyermekek elszállásolása két-, illetve háromágyas szobákban történhet, így a lehető legkisebbre csökkenthetjük a kockázatokat. Természetesen a tábor teljes ideje alatt, edzőink a DKKA eddig érvényben lévő járványügyi protokollja szerint tartják az edzéseket.

Az eddig iskolákban megvalósuló napközis táboroztatás lehetősége egyeztetés alatt áll. Amint biztos információval tudunk szolgálni, természetesen megosztjuk hivatalos felületeinken.

  • Egyelőre konkrét információink nincsenek, folyamatosan egyeztetés alatt áll az iskolai tornatermekbe történő visszatérésünk az önkormányzattal. Azon dolgozunk, hogy amennyiben rövidesen kinyitnak az iskolák, azok tornatermeit a korábbiakhoz hasonlóan, biztonságosan tudjuk igénybe venni. – fejezte be akadémiánk ügyvezetője.

A tábor díja 60.000 Ft/fő, mely tartalmazza a VVSI Sporthotelben való szállást öt éjszakára, napi háromszori étkezést, napi két edzést, valamint tábori pólókat és ajándékokat. A tábor díját Alapítványunk bankszámlájára történő utalással lehet fizetni, a közlemény rovatban feltüntetve a játékos korosztályát, nevét és a tábor helyszínét:

Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány

Bankszámlaszám: 58600362-11214702

Duna Takarék Bank Zrt

Közlemény: Példa Balázs U16 fiú VVSI

A járványügyi helyzetre való tekintettel, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia fenntartja magának a nyári táborra kapcsolatos esetleges változtatások jogát.

Bármilyen kérdéssel forduljatok bizalommal edzőinkhez, valamint írhattok az info@davidkornelakademia.com e-mail címre!

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!