Ismét útjára indult a Kosárpalánta

Egy esztendeje, 2013. szeptemberében kezdődött és a tanév zárásáig, június közepéig tartott az MKOSZ által, TAO-s forrásból finanszírozott Kosárpalánta program, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia szervezésében. A második évad a minap indult.
– A tavalyi amolyan pilot esztendő volt, négy csoporttal és 80 gyerekkel kezdtük a szezont 2013. szeptemberében, 6-7-8-9 esztendős nebulókkal – mondja Debrődy István, a Kosárpalánta kitalálója, az ötletgazda, a DKKA kuratóriumának tagja.
– A most indult, új szezonban már nem csak Székesfehérvár szerepel a programban, hanem hét, további város, ahol az általunk megálmodott és a már letesztelt módszerek szerint zajlik a munka. A tavalyi próba után ez lesz az első, igazi esztendő. A DKKA kötelékében immár 8 csoportban, valamint 160 gyerekkel indult az oktatás, tehát a létszámot megdupláztuk. A tavaly felmerült hibákat idén már szeretnénk kiküszöbölni, a projekt jó kezekben van, Mészáros Áron a koordinátora. Nem csak nálunk, hanem az összes, a programban szereplő településen.
A Gáz utcai Vodafone Sportcentrumban tartott szezonnyitón nem csak az idei Kosárpalánta indult el, hanem edzőtovábbképzőt is tartottunk, komoly érdeklődés mellett.

DKKA Sportmajális 2024
Nevezési lap ide kattintva érhető el!
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS