Járványügyi protokoll

Járványügyi protokoll

Tisztelt Szülők, kedves fehérvári kosár barátok!

 

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vezetősége új járványügyi protokollt vezet be, a héten számunkra is érvényes, hivatalos bajnoki rendszert illetőleg.

Összes edzéshelyszínünkön, edzések között folyamatos fertőtlenítést végzünk eszközeinken, de edzőink a gyerekek kézfertőtlenítéséről is gondoskodnak, mely mindenkire, kivétel nélkül kötelező. Az edzések megkezdése előtt minden játékos testhőmérsékletét megmérjük, 37,5 Celsius-fok felett nem léphet be játékos a tornaterembe. Nyomatékosan kérjük a családokat, akik bármilyen felsőlégúti betegségre utaló tüneteket, vagy bármilyen COVID fertőzésre utaló tünetet észlel magukon, az maradjon távol a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia edzéseitől.

Ami a tréningeket illeti, minden szülőt arra kérünk, gyermeke – amennyiben tünetmentes – lehetőség szerint ne tömegközlekedéssel érkezzen a tornateremhez, illetve ha megoldható a helyszínről is távozzon családtagja kíséretében. Végezetül megkérjük a szülőket, hogy az edzéseket semmiképp se látogassák!

Ugyanez vonatkozik a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia összes hazai pályán rendezett mérkőzéseire is. A DKKA saját rendezésű, hivatalos bajnoki mérkőzéseit minden esetben zárt kapuk mögött tartja.

Döntésünket nagyban befolyásolja, a helyi iskolák járványkezelési állásfoglalása, melyhez akadémiánk igyekszik igazodni. Ahogyan az évnyitó elhalasztásakor is a gyermekek biztonságát tartottuk szem előtt, úgy ebben a helyzetben is az a célunk, hogy lehetőleg minimalizáljuk a fölösleges kontaktusokat. Bízunk benne, hogy az ehhez hasonló intézkedésekkel újból vissza lehet szorítani a járvány terjedését és minél előbb újra élőben élvezheti mindenki a kosárlabda mérkőzéseket Székesfehérváron.

Vizsgáljuk a megoldást, hogy egyszerre több helyszínről hogyan tudunk online közvetítést adni, lehetőség szerint az összes mérkőzésünkről.

Újonnan bevezetett protokollunk visszavonásig érvényes.

 

Székesfehérvár, 2020. Szeptember 9.

 

Matus Gábor

  Ügyvezető