DKKA logo

Jól teljesítettek a megfogyatkozott Bikák a hegymenetben

Korosztály:

Fiú serdülő (U14)

Csoport:

Alapszakasz

Forduló:

3. forduló

Helyszín:

Oroszlány

Dátum:

2020-11-14

Csapatok:

DKKA Bikák – DKKA „A”

Eredmény:

47 : 120

Negyedek:

6 : 32, 12 : 33, 10 : 29, 19 : 26

Edzői értékelés:

Nagy volt a fizikai különbség a két csapat között és nem volt egyszerű megoldani visszarendeződést ekkora sebesség különbségnél, de picit gyorsabb reagálással elkerülhettünk volna pár könnyű kosarat.

Az első etap után reális célt kellett kitűznünk. Védekezésben a 120 pont alatt maradást, támadásban a 45 pont fölé jutást, ezt meg is oldottuk, így szinte nyertünk is :).

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hunu14/hunu14_758

   

Csapatok:

DKKA Bikák – Győr

Eredmény:

75 : 82

Negyedek:

10 : 20, 20 : 18, 20 : 24, 25 : 20

Edzői értékelés:

A fizikai hátrányunk itt sem volt sokkal kisebb az előző meccshez képest, de az ellenfél jóval kevésbé volt képzett, mint az „A” csapatunk, így joggal gondoltam, hogy lesz keresni valónk.

Sajnos az első negyedben hibáztunk pár kritikusat és az így kialakul 10 pontos hátrányt, csak nagy erőfeszítésekkel tudtuk csökkentgetni. Nagyon sok kosarat kaptunk a 2. vagy 3. szándékú lepattanókból, annak ellenére, hogy magas embereink (Martin és Dávid) erőn felül küzdöttek a festékben. És a sok elzárásos játék sem kedvezett nekünk, hiszen ezzel még nem foglalkoztunk idén. Mindezek ellenére nagy dicséret illeti az egész csapatot, Mert egy pillanatig nem adták fel és nagyon nagy tartásról tettek tanúbizonyságot mindkét meccsen.

Szép volt fiúk!

Külön köszönet az „A” csapatból frissen „igazolt” két játékosnak (Barni és Beni), akik a hétvégén kimaradtak volna ugyan csapatukból, de nálunk vállalták a játékot és együtt küzdöttek a fiúkkal. Nélkülük 8-an is ki tudtunk volna ugyan állni a helyzetre való tekintettel, de az nagyon komoly már-már veszélyes terhelés lett volna számunkra.

http://hunbasket.hu/merkozes/x2021/hunu14/hunu14_763

   

Edző:

Nagy Tamás

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!