Ketten is a korosztályos válogatott keretében

Az őszi szünetben két tehetséges leány játékosunk is részt vett a válogatott összetartásokon. Ehmann Dalma az U18-as, Horváth Dóra pedig az U16-os válogatott edzőtáborában vett részt. Ehmann Tímea az U15-ös keretbe kapott meghívást, de sajnos betegség miatt nem tudott elutazni.

Dalma már az elmúlt években is tagja volt a 2002-es keretnek, ám egy sajnálatos sérülés miatt nyáron kihagyni kényszerült az Európa bajnokságot. Dalma hozzáállása, szorgalma nagyon jó, fejlődése folyamatos, ami a mérkőzéseken is visszaköszön így egyáltalán nem meglepő, hogy ismét meghívták.

Dóri az elmúlt egy évben mondhatni a legtöbbet fejlődött játékosunk az Akadémián. Kiváló testi adottságai mellé, egy alázatos és céltudatos munkamorál párosul, reméljük, hogy már idén is minél sikeresebb szezont fut majd be a nemzeti együttesben is.

A jövőben még több meghívóra számíthatunk, hiszen a fiatalabb generációinkban is több tehetséges lányt találhatunk. Óriási dolognak tartom, hogy egyre több játékosunk öltheti magára a címeres mezt és képviselhetik Fehérvárt és Magyarországot a korosztályos világversenyeken. A DKKA-nál a szakmai stáb és a menedzsment is a lehető legjobb minőséget próbálja biztosítani a játékosoknak a fejlődésük érdekében, az Akadémia és a város büszke lehet ezekre a lányokra, reméljük a jövőben még több támogatásra számíthatunk.

Hajrá DKKA!