KisBékák a Jamboreen

Petz Gábor

Botos Péter

2019.május 24-26-a között Budapesten, a Vasas Akadémia adott otthont az U11-es Országos Leány Jamboree-nak, ahova a DKKA Békák csapata is kivívta a részvételt, képviselve Akadémiánkat.

A három nap alatt 4 mérkőzést játszottak a lányok, vegyes csapatokban elosztva (kecskeméti, debreceni és pécsi lányokkal keveredve). A lányok nagyon hamar összebarátkoztak az újdonsült csapattársakkal és edzőkkel, akikkel karöltve remek hangulatú, izgalmas és olykor-olykor nagyon szoros mérkőzéseket játszottunk egymással és egymás ellen is.

A Nyugat All Star válogatottjában Biczó Panna, a dobóversenyben pedig Milis Lilla képviseltette magát csapatunkból. Büszkeséggel tölt el, hogy Lilla nem csak hogy képviselte csapatunkat, de meg is nyerte a dobóversenyt, így bátran mondhatom, hogy ő a legjobb büntető dobó az országban, a kenguru korosztályban. Ezen felül külön öröm és megtiszteltetés volt számomra, hogy az All Star mérkőzésen Ambrus Szandra (Vasas Akadémia) edző kolleginával együtt irányíthattuk a nyugati csapatot.

Köszönetet szeretnék mondani az Akadémia minden dolgozójának, hogy segítő munkájukkal hozzájárultak, hogy kiscsapatommal eljuthattunk idáig és részt vehettünk egy jó hangulatú és színvonalas szervezésű Jamboreen.

Köszönöm a Szülőknek az egész éves támogatást, együttműködést, és nem utolsó sorban köszönet a kisBékáknak, hogy egymást mindig biztatva, egész évben keményen dolgozva emelt fővel fejeztük be a 2018/2019-es szezont.