Komoly program vár az U14-es csapatunkra

Az elmúlt években sikert sikerre halmozó – kenguru és gyermek korosztályban is országos elsőséget szerző – serdülő A csapatunkra rendkívül erős program vár az elkövetkező hetekben.

Elsőként a két ünnep között egy három napos zágrábi tornára utaznak, melyen 16 csapat vesz részt. A szervezők előrejelzése szerint 6 mérkőzést játszanak. A csoport mérkőzéseken a Split, a Cibona és a KRA Novomesto ellen kezdenek, majd az ott elért eredmények szerint a legerősebb horvát csapatok mellett valószínűleg szlovén, bosnyák, olasz, szerb és német csapatok közül kerülhetnek ki a mieink további ellenfelei. (A részletekről a http://www.kkdubrava.hr/raspored-bozicnog-ok-kupa-2/ oldalon olvashattok bővebben.)

Három héttel később igazi U 14-es szuper tornát rendez a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia. Az European Youth Basketball League U 14 -es első fordulójára kerül sor Székesfehérváron, amelynek keretében az  Alba Berlin, Cibona Zagreb, a Flash Beograd, a Stellazzurra BB Academy, UKS Prague mellett a Vasas, Honvéd és a MAFC fiataljait látjuk vendégül 2015. január 16-18 között. (Ennek programja http://www.eybl.lv/new/ce_scheduler.php oldalon található.)