Már biztos a felsőházi rájátszás!!!

Korosztály:

U20

Csoport:

Fejér Megyei Bajnokság

Forduló:

21. forduló

Helyszín:

Székesfehérvár

Terem:

MKOSZ Sportcsarnok

Dátum:

2017-03-13

Csapatok:

Vasöntöde – Alba Fehérvár

Eredmény:

78 : 90

Negyedek:

15 : 26, 22 : 29, 13 : 23, 28 : 12

Edzői értékelés:

Ezzel a győzelemmel bebiztosítottuk részvételünket a rájátszásban, csupán az a kérdés hányadikként zárjuk az alapszakaszt (egy mérkőzés még hátra van).

Az első 3 negyedben – pár támadástól eltekintve – a csapat azt csinálta a pályán, amit tud és fegyelmezett védekezés jellemezte a srácok játékát, aminek eredménye szerzett labdák sokasága és 28 pont előny volt a negyedik játékrész megkezdése előtt.

Az utolsó negyedről csak annyit, hogy jóval tudásunk alatt játszottunk. A csapat által elfogadott alapgondolat, miszerint minden alapszakasz mérkőzés, edzés a rájátszásra, sajnos semmibe lett véve. A pályára lépők képességei bőven elegendők voltak minimum a 20 pont feletti előny tartására, fejben és akaratban viszont máshol jártunk (szoros letámadás helyett, laza nyújtott lábas védekezés 2 méterről…)

Van még egy mérkőzés, melynek tétje a pozitív mérleg és annak bebizonyítása, hogy a csapat méltó a céljához. Ezt edzőként csak a parkettán nyújtott hozzáállásból és teljesítményből tudom leszűrni, ami meccsen 40 percig edzésen 90 percig kell, hogy kitartson!

Mindent bele Srácok!

A csapat tagjai:

 

Játékos neve

Pontszám

   

Edző:

Antal Balázs

DKKA Sportmajális 2024
Nevezési lap ide kattintva érhető el!
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS