Nem sikerült legyőzni a Sárkányokat

U11

Alapszakasz 2. forduló

 

DKKA Nyuszik – DKKA Vezérek 55-50

 

Edzői értékelések:

Mosolygó Bea (Nyuszik):

Az első negyedben sikerült gyorsan ellépni az ellenféltől, a csapat szépen alkalmazta az edzésen gyakoroltakat. A harmadik negyedet 19:2-re nyertük, ekkor a meccs állása már 53:34 volt. Az utolsó tíz percben azonban az ellenfél palánkja alól képtelenek voltunk kiszabadulni és labdát bedobni úgy, hogy ne az ellenfél kezébe kerüljön, így ők folyamatosan csökkentették a hátrányukat.

A hajrát így sikerült izgalmassá tenni, az ellenfél 26!! pontot dobott és jelesre vizsgázott akaraterőből, amihez gratulálunk.

Kiemelkedő gyerekek: Juhász Bálint-Baki Gergő 14-14 pont, Madácsi Mendel 10 pont

 

Balogh Imre (Vezérek):

Igazán szoros küzdelem nem alakult ki, az utolsó negyedben „húztunk bele” a pontszerzésbe, és így alakult ki az ötpontos különbség.

Továbbra is a játékosságon van nálunk a hangsúly és azon, hogy minden játékos nagyjából azonos időt lehessen a pályán. Gratulálunk a Nyusziknak!

 

Dunaújvárosi Sárkányok/A- DKKA Nyuszik 83-28

 

Edzői értékelés:

Mosolygó Bea (Nyuszik):

A második meccsünkön az ellenfél csapattagjai magasabbak és idősebbek voltak, amitől kicsit megszeppenve kezdtük a játékot, ez rögtön az eredményen is meglátszott.

Védekezésben nem sikerült felvenni velük a ritmust, támadásban pedig rengeteg eladott labdánk volt.

Mint minden meccsből, ebből is sokat tanultunk, annak viszont nagyon örülök, hogy a csapat fele, akik életük első tétmeccsét játszották, ügyesen és lelkesen küzdöttek.

 

DKKA Vezérek – Dunaújvárosi Sárkányok/A 32:77

 

Edzői értékelés:

Balogh Imre (Vezérek)

A Sárkányok jelentős magassági és képzettségi fölénye ellenére sikernek könyveljük el, hogy egy jó hangulatú mérkőzésen sikerült 32 pontot szereznünk. Gratulálunk a Sárkányoknak!