Nyári táborokat tartunk

Petz Gábor

Botos Péter

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia június harmadik és negyedik hetében, két formátumban, négy helyszínen tart nyári táborokat leendő és jelenlegi akadémistáinak. Az elsősöktől a 18 évesekig sikerült megszerveznünk a napközis és legnagyobb örömünkre a bentlakásos táborokat is.

A vírushelyzetre tekintettel a DKKA stábja minden oldalról megvizsgálta a táborozási feltételeket, követeléseket, alternatívákat és igyekszünk a két hét alatt mindent elkövetni azért, hogy játékosaink és munkatársaink a legnagyobb biztonságban dolgozhassanak. Erről és a tábori előkészületekről Matus Gábor, ügyvezetőt kérdeztük.

– Számunkra sem volt könnyű meghozni bizonyos döntéseket a mostani járványhelyzetben. Próbáltunk és még mindig próbálunk igazodni a lazított helyzethez, ugyanakkor semmit sem szabad félvállról venni. A táborok esetében is ugyanerre törekszünk. Felmértük a családok igényeit, és legnagyobb örömünkre azt láttuk, hogy a többség nagyon is vevő a nyári táborra.

Partner intézményeinknek hála ideális körülmények között tudjuk megtartani, az eddig is hatalmas sikernek örvendő napközis táborainkat.

A legkisebbek a Kossuth Lajos Általános Iskolában Nagy Krisztával dolgozhatnak két héten át, míg az U11-U12-es fiúk ez idő alatt a Tóvárosi Általános Iskolában táboroznak Szigetvári Zoltán és Tiringer László felügyelete alatt. U12-U14-es lányainknak egy héten keresztül a Bory Jenő Általános Iskolában edzőtáboroznak majd, napi két edzéssel, főétkezéssel.

Végezetül az „ottalvós”, bentlakásos táborunk sem marad el Agárdon. A már-már hagyománynak számító VVSI sportszállóban megrendezésre kerülő U14-U18-as fiú-lány vegyes edzőtáborunkra óriási volt az érdeklődés. Az első turnusra már csak korlátozott számban vannak elérhető helyek. A második hetet pedig kellő létszám esetén tudjuk csak megtartani. FONTOS, hogy a június 22-27. közötti második turnusra még a héten tudtok jelentkezni!

A táborokkal kapcsolatban keressetek minket alábbi elérhetőségeinken: