A hónap játékosa

Október hónap játékosait díjaztuk

Petz Gábor

Petz Gábor

Akadémiánkon mostantól minden hónapban megválasztjuk a korosztályok legjobb leány és fiú játékosait. Október volt az első olyan hónap, amikor valamennyi korosztályban elindultak a bajnokságok, így edzőinknek lehetőségük volt odaítélni az elismerést az általuk legjobbnak vélt játékosnak.

A díjazottak a november 16-i Dávid Kornél KA – Sportdarázs-SMAFC női, illetve a november 17-i Dávid Kornél KA – Dunaharaszti MTK férfi felnőtt mérkőzések szünetében vehették át az okleveleket és a kupákat.

Október hónap játékosai:

  • Leány junior: Szaniszló Gréta

Bukics Zsolt vezetőedző: Az edzésmunkája példaértékű, jó és megbízható teljesítményt nyújt mind edzéseken, mind mérkőzéseken. Abszolút csapatember, és kapitányként is számíthatok rá.

  • Fiú junior: Denk Norbert

Gáll Dominik vezetőedző: Egész hónapban kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott. Minden mérkőzésen a csapat egyik vezére volt. Nem mellesleg vezeti a csoport pont- és VAL-átlagát is.

  • Leány kadett: Osztotics Viktória

Kovács Dávid vezetőedző: Viki októberben egyetlen csapatedzést sem hagyott ki, emellett hetente vett részt egyéni képzéseken is. A hónap játékosa díjat önmagához viszonyított egyéni fejlődése miatt kapja, ami bízunk benne, hogy töretlenül folytatódik majd.

  • Fiú kadett: Szász Mátyás

Blahó Barnabás vezetőedző: Kiváló hozzáállású játékos, aki mindig a maximumot nyújtja az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt. Csak a győzelmet ismeri, és azért mindent meg is tesz. Óriásit fejlődött, de még bőven van tartalék. Nemcsak a pályán fontos láncszem, hanem a jó hangulatért is felelős a csapatban.

  • Leány serdülő: Muzsek Luca

Boda István vezetőedző: Luca mind akaratával, mind kitartásával példát mutat csapaton belül és kívül. Kiemelkedő edzésmunkájával, és a pályán ellentmondást nem tűrő viselkedésével érdemelte ki a hónap játékosa címet.

  • Fiú serdülő: Csukás Dávid

Nagy Tamás vezetőedző: Idén került fel az A-csapatba. Rendesen edz, már éles mérkőzéseken is bevethető. Nagyon nehéz dolga volt, hogy felvegye az U14-es edzések sebességét, de elismerésre méltó az igyekezete.

  • Leány gyermek: Jákfalvi Lili

Kovács Tímea vezetőedző: Idén augusztusban kezdett el kosárlabdázni, és minden edzésen ott van. Mindenre figyel, és ő az egyik legtöbbet fejlődött játékosunk.

  • Fiú gyermek: Czuczai Bence

Tóth Péter vezetőedző: Edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye miatt lett a hónap játékosa. Nem hagy ki edzéseket, mindig koncentrált, és teljes erejével azon van hogy fejlődjön. Mérkőzéseken szintén mindig kihozza magából a maximumot.

  • Leány kenguru: Hollósi Liza

Kovács Tímea vezetőedző: Újoncként máris a csapat húzójátékosává vált. Edzéseken példamutatóan dolgozik, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél jobban, pontosabban hajtsa végre a feladatokat.

  • Fiú kenguru: Oroszlán Kristóf

Szigetvári Zoltán vezetőedző: Harmadik éve kosárlabdázik nálunk. Kiemelkedik technikai tudásával a korosztályából. Nagyon jó adottságokkal rendelkezik. Remélhetőleg kitartása és akarata az idősebb korosztályokban is megmarad. A kenguru csapat és az U11-es válogatott meghatározó játékosa.

Szeretettel gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk valamennyi díjazottunknak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DKKA (@davidkornel_ka) által megosztott bejegyzés

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS