Óriási meglepetés!

Továbbjutott az „U17” csapat a junior selejtezőből

 

Hétvégén a Tóvárosi Általános Iskola adott otthont a szezon első bajnoki fordulójának. A junior bajnokság selejtezőjén lányaink a BEAC-MAFC és a Nagykanizsa csapatát kapták ellenfélnek.

Az idei felkészülésünk kicsit vegyesre sikerült, gyakran volt a lányoknak az iskolaváltással kapcsolatban feladatuk, persze nem egy időben. Vagy éppen az iskola volt foglalt, ahol az edzéseink lettek volna. Így csapatedzést alig tudtunk tartani. A csapathoz csatlakozó új játékosok is lassan illeszkednek be, főleg úgy, hogy mindannyian kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak. Így aztán korán se mondható el, hogy a felkészülésünk tökéletesre sikeredett, de még azt sem, hogy egyáltalán sikerült volna.

Ennek tükrében felettébb biztató jel a junior selejtezőn megszerzett kettőből kettő győzelem. Úgy gondolom, hogy elindultunk valahonnan, és haladunk egy úton. Annyi biztos, hogy a mostani hétvége után elmodhatjuk, hogy az az út, amit választottunk, az helyes irányba vezet. A lányok fantasztikus teljesítménnyel rukkoltak elő, felszabadultan, mosolyogva kosárlabdáztak, élvezték a játékot. Ez számomra mindennél fontosabb, a kemény munka pedig hozza magával a jó eredményeket.

Köszönöm a hétvégét a lányoknak, az akadémia asztalszemélyzetének és a szurkolóknak egyaránt.

Zsolnay Gyöngyi

 

DKKA „B”ébik- BEAC-MAFC 68-45 (12-17, 22-10, 13-11, 21-7)

Ld: Czompó Cintia 14, Nagy Annamária 13, Nagy Krisztina 13, Mohai Zita 10, Nagy Dorottya 9

 

DKKA „B”ébik- Nagykanizsa 78-48 (21-19, 21-11, 18-6, 18-12)

Ld: Nagy Krisztina 18, Farkas Renáta 12

 

Edző: Zsolnay Gyöngyi, Szilassy László

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!