Pályázat akadémiai felvételre

 

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia pályázatot hirdet jelenleg 7.-8. osztályba járó 1999-2001 között született fiúk részre.

Pályázhatnak a fenti életkorú rendkívüli fizikai paraméterekkel (testméretek, ugróerő, robbanékonyság, labdás ügyesség stb.) jelentkezők. A korábbi kosaras képzettség nem szükséges, de nem is hátrány.

Az Akadémia beiskolázza (8. osztályba, vagy középiskolába) a jelentkezők közül alkalmasnak bizonyulókat, gondoskodik felkészítésükről, edzésükről, egyéni képzésükről (kondicionálás, tehetséggondozó program), versenyeztetésükről (hazai és nemzetközi szinten) és kollégiumi elhelyezésükről.

A pályázatnak kell tartalmaznia:

– 1 db fényképet

– rövid bemutatkozó önéletrajzot, különös tekintettel az eddigi tanulmányi eredményekre és a sportmúltra (nemcsak kosaras)

– elérhetőségeket (lakcím, telefonszám, e-mail)

– szülői beleegyezést a pályázathoz

A pályázatot 2014. április 27-ig kell beadni írásban a 8000 Székesfehérvár, Új Váralja sor 20 címre, vagy elektronikus úton elküldeni a dkks.kosar@gmail.com e-mail címre.

A jelentkezők 2014. május folyamán felméréseken (fizikai, antropometriai stb) próbaedzésen, személyes bemutatkozó beszélgetésen vesznek majd részt, így kerülnek kiválasztásra.

A beérkező pályázatokat bizalmasan kezeljük.