DKKA Női NBIB

Rangadót vív Sopronban felnőtt női csapatunk

Picture of Petz Gábor

Petz Gábor

A tabella harmadik helyezettje fogadja Frindt Nikolettéket.

A vasárnapi, pécsi túra után ezúttal Sopronban vendégszerepel felnőtt női csapatunk a Piros csoportban. Ez már az alapszakasz hajrája, hiszen nekünk három, a Sportdarázs-SMAFC-nak négy meccse van vissza a bajnokság első szakaszából. A két csapatot jelen pillanatban két győzelem választja el egymástól a tabellán. A soproniaknak annyival nehezebb a sorsolásuk, hogy ők még utaznak az MTK-TFSE-hez, a DVTK-hoz és a Vasashoz – ebből két túra is nehéznek ígérkezik. Számunkra a Vasas és az MTK elleni hazai találkozók vannak vissza.

A múlt héten betegség ment át a csapaton, ami különösen értékessé tette a vasárnapi győzelmet. Mostanra viszont kedvezőbb hírekről számolt be vezetőedzőnk. Szentpáli Gergő elmondta: Vas Bettin kívül mindenki egészséges. A lányok ráadásul motiváltak is, hiszen még bőven van esélyük az alapszakasz első helyére is. Értékes meccs várható egy erős ellenféllel, amely úgy készülünk, hogy a felnőtt válogatott kerettag Sitku Zsuzsannát is beveti. Pont ilyen meccsekre van szükségünk a rájátszás előtt – mondta Szentpáli Gergő.

A találkozó pénteken 17 órakor kezdődik a Novomatic Arénában. Ha az alapszakasz végén számolgatásra kerülne sor a két csapat között: Székesfehérváron a szezon egyik legjobb játékával 70-54-re győztünk.

Sportdarázs-SMAFC – Dávid Kornél KA

Sopron, péntek 17:00

DKKA Sportmajális 2024
Nevezési lap ide kattintva érhető el!
nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS