Remek rajt a felsőházban

Korosztály: Gyermek (U12)
Csoport: Felsőház
Forduló: 5. forduló
Helyszín: Kaposvár
Dátum: 2019-02-16
Csapatok: DKKA Rókák – PVSK Nemzeti Akadémia Lány „A”
Eredmény: 55 : 46
Negyedek: 19 : 12, 14 : 4, Büntetők: 7 : 6, 20 : 23, 2 : 7
Edzői értékelés: Amikor megérkeztünk láttuk,hogy a PVSK nagyon kikapott a Kaposvártól, így jól felszívták magukat a lányok és egy remek első félidőt produkálva, a félidei büntetőkből 7-et bedobva! tetemes előnyre tettünk szert. Ez volt a szerencsénk, mert a második félidőre elfogyott a lendületünk, pontatlanok voltak a dobásaink és ugye, az a fránya lepattanó…
Megérdemelten győztek a lányaim, de örülök, hogy nem tartott tovább a mérkőzés. Pötyivel voltam csak maradéktalanul elégedett, a többiek még keresgélték magukat a korai indulás után, sajnos betegeim is voltak.
A csapat tagjai:
Játékos neve Pontszám
Szaniszló Gréta”Pötyi” 17
Zeller Adrienn 7
Béres Zsófia 6
Lena Donnard 5
Kurai Mercédesz 4
Mayer Réka 3
Németh Anikó 3
Biczó Panna 3
Azurák Adél 3
Nyulász Viki 3
Milis Lilla Izabella 1
Gugolya Nóra
Csapatok: DKKA Rókák – KASI Kaposvári fiú „A”
Eredmény: 54 : 67
Negyedek: 9 : 17, 8 : 20, Büntetők: 8 : 6, 22 : 15, 15 : 15
Edzői értékelés: Az első mérkőzés fordítottja volt, itt az első félidőben játszottunk megilletődve, rengeteg labdát adtunk el bedobás közben! Viszont a félidei büntetőket most is szuperül dobtuk és utána megtáltosodtak a lányok! Itt sajnáltam, hogy nem tartott tovább a mérkőzés, még ha kaptunk volna 4-5 percet, akármi lehetett volna! Nem volt elveszett labda, faulttal együtt bedobták a lányok. Sajnos a faultot kritikán alul fújták..Merci, Réka a lepattanók királynője volt, Adri bátran bekígyózott úgy, hogy egyszerre 3-an fogták, Zsófi remek időkben talált be mindig,visszakaptuk a régi harcos Adélt, Speedy Nóri lefutott mindenkit,Anikó és Viki betegen is helytálltak és kiderült,hogy a csapdázás ellen is tudunk játszani!Nagyon jó volt így látni a lányokat,büszke vagyok rájuk.Köszönöm a szülőknek,hogy eljöttetek szurkolni!
A csapat tagjai:
Játékos neve Pontszám
Azurák Adél 12
Zeller Adrienn 10
Béres Zsófia 8
Németh Anikó 6
Kurai Mercédesz 5
Szaniszló Gréta 4
Nyulász Viktória 3
Mayer Réka 2
Lena Donnard 1
Milis Lilla 1
Gugolya Nóra 1
Biczó Panna 1
Edző: Nagy Krisztina