Sikeres adománygyűjtés

Zajos sikert aratott a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia karácsonyi adománygyűjtő akciója múlt pénteken. Az Adnijókupa Baráti köre ezen a héten az összes csomagot kiszállította, mindenki hozzájárulása a lehető legjobb helyre került.

Akadémiánk több tucat melegítő alsó-felsőt ajánlott fel, melyeket partnerünk székesfehérvári iskolákba juttat el. Ezen felül edzőink és irodai dolgozóink által nyújtott felajánlásokból, valamint a december 11-i gyűjtésre, akadémistáink szülei által hozott csomagokból, az Adnijókupa már ki is szállított több tucat adományt.

– Összesen több mint 60 csomagot sikerült összeállítanunk, tisztán a Dávid Kornél Akadémia által gyűjtött alapvető élelmiszerekből, tisztálkodó szerekből és édességekből. Ezen felül rengeteg további élelmiszer, játék került egyéb csomagokba, melyekkel összesen közel 80 családhoz, valamint idősekhez jutottak el felajánlásaitok. Hálásak vagyunk ezért a példátlan összefogásért, és a hatalmas mértékű adományért! – mondta Horváth Péter, az Adnijókupa Baráti körétől.

Akárcsak partnerünk, mi is roppant hálásak vagyunk, hogy ennyi embert megmozgatott köreinkben ez a kezdeményezés. Örülünk, hogy a magunk szerény eszközeivel is nagyban tudtuk segíteni a fehérvári rászorulókat ezekben a vészterhes időkben.