Számítanak a véleményedre! Segíts! Csak 15 perc!

A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.
A sportolói kettős karrier program a versenysport mellett kiemelten támogatja a sportolók oktatásban való részvételét annak érdekében, hogy sportpályafutásuk befejezését követően képességeiknek és képzettségüknek megfelelő munkát találjanak a munkaerőpiacon.

„A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című projekt céljai a következők:
•       Az általános és középiskolai sportoló diákok tanulmányainak támogatása középiskolában, illetve felsőoktatásban való folytatásához.
•       Felnőtt sportolók munkaerő-piaci integrációja, reintegrációja.
•       A sportolók, sportszövetségek, klubok, egyesületek, kormányzati szervek és oktatási intézmények közötti kapcsolat megerősítése.
•       A sportolói igények felmérése a kettős karrier témakörében.

A projekt keretében kutatást végzünk a hazai sportolók között, melyben felmérjük, hogy véleményük szerint a különböző sportszervezetek, oktatási intézmények, programok hogyan tudnák támogatni őket kettős karrierjük sikeres megvalósításában.  kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével járulj hozzá a projekt sikeréhez.

http://goo.gl/forms/iq0LSYW3e1

A kérdőív kitöltése anonim és kb. 15 percet vesz igénybe. Az adatkezelésre vonatkozóan a 2011. évi CXII. törvény alapján járunk el.