Szerencsésen alakult a szombat Szombathelyen

Korosztály: Fiú serdülő (U14)
Csoport: Alapszakasz
Forduló: 3. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Dátum: 2018-11-17
Csapatok: DKKA „A” – Szobathelyi SI „A”
Eredmény: 79 : 78
Negyedek: 16 : 17, 19 : 23, 30 : 24, 14 : 14
Edzői értékelés: Nem voltak jók az előjelek a 3. forduló előtt. 2 sérültünk mellett akadt még hiányzónk és péntek este még kérdéses volt ki tudunk-e állni 10-en, de szerencsére Gergő vállalta játékot.

Az indulás sem volt gördülékeny, de odaértünk. Kértem a fiúkat, hogy látszódjon a győzni akarás a játékunkon, ne úgy, mint az előző fordulóban a Szombathely ellen, és ez látszott is -bár más nem sok. Sok hibával pontatlanul játszottunk, támadásban védekezésben egyaránt, de küzdöttek a fiúk, többször is visszajöttünk a meccsbe és a végjáték kavarodásából jól jöttünk ki.

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Kránitz Kristóf 26
Áron Zétény 12
Barthalos András 9
Németh Bence 8
Márton Boldizsár 8
Ugrics Bálint 6
Rózsa Levente 5
Csaba Áron 4
Csapatok: DKKA – ZTE „A”
Eredmény: 107 : 74
Negyedek: 30 : 11, 25 : 20, 26 : 21, 26 : 22
Edzői értékelés: Az egy pontos győzelmünk csak egy bő óra múlva lett igazán értékes, mikor a Sopron megverte a csalódott és duplázó szombathelyieket, és ezzel eldőlt, hogy biztos nem végzünk rosszabb helyen a 2. helynél a régióban a négy forduló után. A zalaegerszegiek -a serdülő mezőny számára „foghatatlan”- játékosa bokasérülést szenvedett az előző meccsen, így egy méretben hozzánk illő csapattal játszhattunk a másodikon.

Ez a felállás kedvezett nekünk, és nagyon tetszetős támadó játékkal sok pontot szerezve, mindenkinek játék lehetőséget adva hoztuk le a mérkőzést. A fordulót megelőzően a gyors támadásra fókuszáltunk edzéseken, ami szépen működött, de úgy látszik a védekezésben pihenjük ezt ki. Ezen kell még változtatnunk, de szép munkát végeztek a fiúk.

A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Kránitz Kristóf 23
Csaba Áron 22
Jaczó Ádám 21
Németh Bence 13
Barthalos András 8
Márton Boldizsár 8
Áron Zétény 7
Rózsa Levente 4
Ugrics Bálint 4
Lőrincz Gergely 0
Edző: Nagy Tamás