SZÜLŐI BEFIZETÉS 2018/2019 SZEZON

A Dávid Kornél Kosárlabda Alapítvány az utánpótlással kapcsolatos számlavezetését a Duna Takarék Bank fiókjában végzi.

Bankfiók: Székesfehérvár, Piac tér 4. (buszpályaudvar)

A tagdíjak szedése átutalással, illetve a fiókban történő befizetéssel kell teljesíteni az alábbi számlaszámra:

 

Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány: 58600362-11214702

Korosztály:        

  • lány csoportok (U11-U18) Dávid Kornél KA
  • fiú csoportok (U11-U18) Dávid Kornél KA

Kérjük, hogy utalás előtt mindenképpen tájékozódjon edzőjétől és/vagy szakmai vezetőtől, technikai vezetőtől a pontos nyilvántartásról!

Elérhetőségek: davidkornelakademi.hu weboldal, Kapcsolat menüpont.

 

A banki átutalás, valamint a pénztári befizetés közlemény rovatába a gyermek neve mellett a kosaras csoport nevét is kérjük feltüntetni, illetve, hogy mint adomány érkezzen a befizetés. (pl: Példa Mihály, U14/B, adomány).

 

Összeg:    5.500 Ft/fő/hónap (U11-U12: 2007 és fiatalabbak)

6.000 Ft/fő/hónap (U13-tól felfelé: 2006 és idősebbek)

Korosztályváltásnál kérjük, ügyeljenek a helyes összegre.

 

Tagdíjfizetés: az adott edzéscsoport kezdési időpontjától (augusztus vagy szeptember elseje) fizetendő júniusig. Ez lehet 10 vagy 11 hónap. Edzéslátogatástól függetlenül, havonta esedékes a fizetés, minden hónap 15-éig. Lehet több nagyobb összegben, összevontan is fizetni, valamint egy összegben is ki lehet fizetni az éves díjat.

 

Kedvezmények:

  1. Testvérkedvezmény: 2 gyermek esetén az idősebb gyermek után teljes összeget- a fiatalabbnak 3.000 Ft-ot kell fizetni. Harmadik testvérnek az edzéslátogatás ingyenes.
  2. Egyéb kedvezmény: szociális helyzeten alapuló méltányosság (családi körülmény, egyedül neveli a gyermeket, hátrányos helyzet, munkanélküliség, stb.) esetén lehet kérvény ellenébenkedvezményt igényelni, majd elbírálás után a mérsékelt összeget ugyanúgy havonta kell fizetni.
  3. Betegség, sérülés: tartós betegségnél (pl. egy hónapot nem járt, orvosi igazolással), baleset, sérülés esetében – kiváltképp, ha sporteseményen, edzésen, mérkőzésen történik – lehet szintén kérvény ellenében kedvezményt/felmentést kérni, mely ügyvezetői elbírálás után lép érvénybe az adott időszakra, amíg a sérülés/betegség fennáll.

 

Kérvényt kedvezmény esetén CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, a következő e-mail címre fogadunk el: demedora88@gmail.com

 

 

Székesfehérvár, 2018. 08. 23.