Tanulságos mérkőzés

Korosztály:

U20

Csoport:

Fejér Megyei Bajnokság

Forduló:

9. forduló

Helyszín:

Várpalota

Dátum:

2016-12-02

Csapatok:

Thermo Modul VKC – Alba Fehérvár

Eredmény:

92 : 66

Negyedek:

24 : 13, 20 : 15, 28 : 13, 20 : 25

Edzői értékelés:

Egy olyan mérkőzés után vagyunk, ahol semmi nem jött össze. A védekezésben alapvető hibákat ejtettünk, amik szimplán odafigyelés hiánya, nem pedig izomzat vagy gyorsaság kérdése voltak. Támadásban erőlködések és temérdek pontatlan dobás jellemezte a játékunkat.

Több dolog miatt azonban hálásak lehetünk ennek a meccsnek. Rávilágított arra, hogy csakis komoly csapatkohézióval tudunk lépést tartani ebben a bajnokságban az ellenfelekkel. Ehhez azonban a csapat játékosainak egymáshoz való viszonyát, a csapatszellemet kell a jelenleginél is tovább erősíteni. Egyedül kevés vagyok Srácok, hogy mindenkit (26 fő) külön-külön a megfelelő szinten motiváljak. Ennek az öltözőben és a minőségi pályán kívüli időtöltésben kell megjelennie egymás között.

Szerdán bizonyíthat a csapat, hogy tanult ebből a meccsből és képes EGYÜTT minőségi és mennyiségi munkára az MKOSZ parkettáján. Ahhoz, hogy a célunkat elérjük minden másodpercben úgy kell viselkednünk, hogy méltók legyünk rá. Nektek is, nekem is. Mindenkinek!

Mindent bele Srácok!

   

Edző:

Antal Balázs