Tiszta erőből nyár!-táborok a DKKA-nál

Hagyományainkhoz híven az iskola befejezése után elkezdődtek a júniusi edzőtáborok. Négy helyszínen napközis ill. bentlakásos tábor, további két helyszínen pedig június végéig minden napos edzések vannak.

A DKKA-ban kosárlabdázó fiúk és lányok a 2002-2011-es korosztályokból vesznek részt a különböző programokon.

Egészen kicsi, első osztályos, palánta korú gyerekek is csatlakoztak már a jó hangulatú napközis táborokhoz és lelkesen végig csinálják a feladatokat.

A szezon zárása után az edzőtáborokban a hangsúly a csapatépítésen, egyéni fejlesztésen van, ilyenkor sok mindenre jut idő, amire év közben, a mérkőzésekre készülve nem.

A Tóvárosi Általános iskolában több, mint 70 U11-U12-es kisfiút terelget Szigetvári Zoltán, Blahó Barnabás és Tiringer László. A Kossuth Lajos Általános iskolában az U11-U12-es lányoknak  Nagy Sándor, Nagy Krisztina és Fekete Csilla, az U14-es lányoknak a Teleki Általános Iskolában Orsó Viktória tart edzéseket. Ezzel egy időben a VVSI agárdi sporttelepén Gáll Tamás és Hegedűs Péter foglalkozik az U14-16-os lányokkal és fiúkkal.

 

Matus Gábor ügyvezető DKKA:

Nagyon örülünk, hogy több, mint 160 gyermek jelentkezett a nyári táborainkba és további 20-30 fő jár a mindennapos edzésekre a Bory Jenő Általános Iskolába Bekk Zsanetthez és Matthieu Donnardhoz. Ez azt mutatja, hogy jól érezték magukat a gyerekek az évben, az újaknak pedig kedvük van kipróbálni ezt a sportágat. Azt kell, hogy mondjam, ebben az esetben a legjobb helyre jöttek, hiszen a legkisebbekkel hozzáértő, türelmes edzők foglalkoznak. Ők, -a palánta program résztvevői, vagy testvérek-, remélhetően szeptembertől csatlakoznak majd a nagy DKKA-s családhoz.

Igyekszünk a táborokban a legjobb feltételeket és változatos programokat biztosítani, eddig csak pozitív visszajelzés érkezett hozzánk a résztvevőktől, szülőktől-és ez az, ami igazán számít.

 

Matt Donnard egyéni képző edző, tehetség program vezető DKKA:

Az edzőtábor egy jó lehetőség összekovácsolni a csapatot egy jó szezon után, új barátságokat kötni esetleg ismerkedni jövőbeli csapattársakkal, edzőkkel.

A kosárlabda fundamentumainak tanításán,gyakorlásán kívül remek egyéb sportprogramokat szerveztünk, volt például zumba, gerinctréning, erő-és állóképességfejlesztés, de más szabadtéri csapatjátékokat is kipróbálhattak a gyerekek. Székesfehérvár szerencsés, mert közel van hozzá a Velencei -tó, ahová az első héten az összes csapatunk eljutott.

Egy új, előretekintő-hosszútávú program alapjait kívánjuk lefektetni idén, melynek remek kezdetét jelentik ezen jó hangulatú táborok.

 

Gáll Tamás női szakágvezető DKKA:

Természetesen a sportszakmai elvek nagyon fontosak ilyenkor is, de a csivitelő hangzavar és a pattogó labda egyvelege mindenkit jókedvre derít. Örülünk, ha a gyerekek olyan élményekkel mennek el nyaralni, hogy utána szívesen jönnek vissza augusztusban-szeptemberben és EGYÜTT kezdjük a felkészülést a következő szezonra.

nyári táborok
Jelentkezz nyári táboraink egyikébe! Kattints a részletekért!